Ce număr va avea Luis Suarez pe tricoul de la FC Barcelona

Site-ul echipei FC Barcelona postează un videoclip ca răspuns la întrebarea care se află pe buzele tuturor: ce număr va avea Suarez?

În ziua în care anunţă oficial transferul supervedetei uruguayene Luis Suárez, site-ul echipei FC Barcelona îşi incită fanii cu întrebarea: Ce număr va avea pe tricou atacantul venit de la Liverpool?

La Ajax a avut numărul ’16 ‘; la Liverpool a avut numărul ‘7’; pe tricoul naţionalei Uruguay are ‘9’ pe spate.

„La Ajax a avut numărul ’16 ‘; la Liverpool a avut numărul ‘7’; pe tricoul naţionalei Uruguay are ‘9’ pe spate. Ce număr credeți că va purta Luis Suárez la Barça? Acest videoclip dezvăluie secretul…”, scrie site-ul oficial al clubului catalan.

Videoclipul de mai jos poate fi considerat o reclamă la unul din sponsorii echipei, dar şi un răspuns la întrebare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.