Ce se întâmplă cu Shhaideh și Plumb

Conducerea PSD a decis, vineri, ca vicepremierul demisionar, Sevil Shhaideh, să devină consilier de stat la Guvern, Rovana Plumb să preia șefia Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, în timp ce Răzvan Cuc rămâne cu postul de parlamentar.

”Am propus pentru postul de președinte la Comisia pentru Afaceri Europene, care era vacant, pe doamna Rovana Plumb, iar pentru postul de chestor, care rămâne liber prin plecarea dlui Paul Stănescu, pe dl. Adrian Țuțuianu”, a mai spus președintele PSD, Liviu Dragnea, după ședința Comitetului Executiv al partidului.

Întrebat dacă Sevil Shhaideh va deveni consilier de stat în Guvern, premierul Mihai Tudose a răspuns: ”La ora asta cred că a devenit deja. Actele au fost semnat de dimineață”.

De asemenea, Liviu Dragnea a spus că Răzvan Cuc ”are deja postul de parlamentar”. Cuc este deputat de Giurgiu.

La rândul său, premierul a mai spus, întrebat fiind dacă și-a schimbat părerea despre problemele penale ale fostului vicepremier Sevil Shhaideh, motiv pentru care a cerut remanierea ei, că s-a referit la acele probleme care, din cauza naturii penale, nu că ar fi vinovată, pot aduce atingere activității în relația cu Bruxelles-ul.

”Ca și consilier, domnia sa ne va ajuta foarte mult pe ceea ce are experiență. Cred că e cea mai bună din țară pe această zonă, în ceea ce înseamnă dezvoltarea regională, reforma administrativă, la Guvern”, a adăugat premierul.

Despre (R.C.) Articolele 3799
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*