CFR Călători suplimentează trenurile de Ziua Națională

CFR Călători suplimentează trenurile către destinații precum Alba Iulia, Iași, Timișoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Galați, dar și spre destinațiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Petroşani, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, potrivit unui comunicat publicat de companie.

Vânzarea biletelor fără loc va fi limitată astfel încât să se evite supraaglomerarea vagoanelor, precizează CFR.

În plus, trenurile Regio care circulă pe Valea Prahovei au regim de rezervare obligatoriu, tariful de rezervare a locului fiind de 1 leu.

Pentru această perioadă este suplimentat și personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.

Agențiile de voiaj CFR din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina și Iulius Mall vor fi deschise conform programului de lucru al acestor magazine, iar restul agențiilor, în zilele 30 noiembrie și 1 decembrie 2017, vor fi închise.

În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanța de Ziua Națională a României, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ, capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, în funcție de disponibilități, precizează compania.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.