Chirurg mort, după ce a aflat că merge la închisoare

Medicul care în urmă cu trei ani și-a atacat un coleg cu un bisturiu a murit la scurtă vreme după ce a aflat că va merge la închisoare pentru fapta sa. Incidentul a avut loc chiar în sala de operații a Spitalului Județean Râmnicu Vâlcea. Medicul Constantin Ploscaru fusese condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare. Din primele informații, chirurgul ar fi suferit un infarct.

Atacul a avut loc în 2016. Cei doi medici aveau neînţelegeri mai vechi, reizbucnite când s-au certat pe seama unor programări de operaţii. Victima nu a suferit răni grave.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Era PNL-ist!Daca era PSD ist-ar fi fost o victima a sistemului securist,ca PNL-ist i-au dat prea putin pentru tentativa de omor!D-zeu sa il ierte!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.