Cinci ore în Vama Giurgiu. Asasinat în țara vecină

Cozile sunt kilometrice în Vama Giurgiu. Controalele au fost înăsprite după un atentat cu bombă care a avut loc în Bulgaria.

Un demnitar a murit, poliția a preluat cazul demarând o anchetă în acest caz. Fiecare buletin este scanat, timpul de așteptare ajungând până la 140 de minute la Giurgiu și 100 de minute la Vama Veche și Negru Vodă. Oamenii și-au pierdut răbdarea și au devenit furioși.

Aceștia nu au primit prea multe detalii despre situația creată în vamă.  Și cum mașinile mai mult stau pe loc decât să circule, șoferii  claxonează  insistent și sunt nervoși. Zgomotorul sporește starea de tensiune și așa ridicată.

La ora 20.00, turiștii au intrat în țară, după ce au aștepat timp de cinci ore la coadă.

Cel  ucis era un om politic important și expert în securitate, Aleksei Petrov. Poliția investighează cazul pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc asasinatul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

  1. Bulgarii au un AVANS in CRUZIME fata de Noi, ROMANII.

    Multa vreme „Partizanii” Bulgari cand prindeau Soldati ROMANI, in periosa Razboaielor Balcanice de dupa 1900, LE TAIAU BUZELE !

    Dar, venim tare din urma, de 33 de ani …

  2. atacul concertat asupra libertatii. asupra OMULUI. „acte de terorism”, „schimbarile climatice” si alte explicatii pentru cei care vor, in continuare, sa fie sub „protectia si siguranta” statului, refuzand sa vada ca statul NU II MAI REPREZINTA intru LIBERTATE, au un singur scop: rstrangerea dreptului de circulatie, paaas-cu-paaas, prin inregimentarea digitala si sub act n a zi st de „sanatate”. o-me-se a restandardizat OMUL ca fiind nimic altceva decat un animal, egal cu suratele de pe pamant. ceea ce inseamna ca , in curand, daca continua cu nanel, va fi tratat aidoma: impuscat daca „musca”, pentru ca sigur este „bolnav”, eutanasiat daca fuge de „responsabilitatea” otravirii „sanitare”, restrangerea dreptului de miscare si micsorarea spatiului de locuit – pentru ca vita are nevoie „decat” de un mic tarc pe dimensiunea ei, nu? daca nu deschideti ochii rapid sa spuneti #NU VREAU, va fi rau. STATI ACASA! ORICUM, IN CURAND NU VETI MAI PUTEA IESI DIN TARA! EXACT CA PE VREMEA IMPUSHKATULUI! inca credeti ca va veti „descurca”, nu?

  3. de ce sunteti nemultumiti? v-a trimis cineva afara? in alta ordine…trebuie apreciati pt vigilenta. La noi la TV se anunta o crima si se spune sec:”se pare ca a fugit din tara”…

  4. lor se mai cearta, la noi fac aliante!
    Rezultatul, 165 miliarde gaura. Acum!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.