Cinci persoane au fost înjunghiate în Marea Britanie

Cinci persoane au fost rănite după ce au fost înjunghiate, sâmbătă, în centrul orașului britanic Sheffield, a anunțat Poliția locală, informează The Independent.

Patru indivizi au fost arestați, fiind suspecți că ar avea legături cu incidentele ce au avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, potrivit Poliției din Yorkshire.

Poliția a securizat zona în care au avut loc incidentele, iar mai multe artere ale orașului sunt în prezent închise.

”Anchetăm două incidente ce au avut loc la primele ore ale zilei de sâmbătă. Cinci oameni au fost răniți, după ce au fost înjunghiați. Patru persoane au fost arestate, având legături cu incidentele de sâmbătă din Sheffield. Drumurile din zonă sunt închise”, se arată într-un comunicat al Poliției, care încă nu a precizat dacă incidentul este de natură teroristă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.