Ciolacu – șoc la americani!

Ca să putem cîntări corect vizita delegației PSD în SUA ar trebui să avem la îndemînă mai multe informații, chiar detalii. Am zis vizita PSD pentru că se vede de departe că este o delegație PSD, pentru că nu conține nici un ministru de la PNL. Iar guvernul României este unul de Coaliție, nu o bandă de la Buzău.

Or, în delegația care face atîta vîlvă și gafe peste Ocean mai sunt, pe lîngă Marcel Ciolacu și Oprea și Angel Tîlvăr, doar Luminița Odobescu, recunoscută drept tehnocrat și independentă politic. Dacă ne gîndim bine, Ștefan Radu Oprea este un fel de mîna a cincea în PSD, iar Angel Tîlvăr, o păpușă SRI ca și Marcel Ciolacu.

Mai simplu! Marcel Ciolacu se reprezintă pe sine și s-a însoțit cu ceva colegi ascultători de la partid pentru a nu fi acuzat că a plecat într-o vizită de bișniță electorală. De ce nu a luat măcar un reprezentant al PNL? Simplu! Liberalii ar fi aflat ce înțelegeri a propus Ciolacu, ce promisiuni a făcut și pe cine se bazează. Adică am fi înțeles ce ne așteaptă. Acesta ar fi și motivul pentru care ambasadorul de lemn Tănase al României, numitul Muraru, n-a fost acceptat în delegație. Ar fi auzit tot ce au promis Ciolacu și cei doi miniștri, ai Economiei și ai Apărării. Unul, ce-a promis cu reactoarele lui pește, celălalt, să accepte armament cît nu are nevoie România.

Care a fost agenția de lobby care s-a ocupat de vizită și cît a costat? În SUA, așa ceva nu se poate face pe gratis!

De aici, a venit și scandalul. Ciolacu l-a refuzat pe omul lui Iohannis, adică pe ambasadorul Muraru, un vai de capul lui (trimis în SUA din rațiuni care ne scapă!) din motive de interes, pentru a nu se da de gol. Omul s-a grăbit să facă niște concesii pentru americani și a dat fuga într-o vizită peste Ocean în speranța că se va alege cu niște promisiuni de susținere.

Susținere la ce? La președinție, oameni buni! Să nu vă imaginați că s-a dus să le ceară americanilor să termine autostrada Bechtel!

Sau să vă imaginați că Marcel Ciolacu se va întoarce cu Visa Waiver lipită de bărbuță! Vă înșelați! Vizele sunt un cîntecel fredonat la nevoie! Vizele sunt doar un ambalaj însiropat care ne este lipit pe frunte de fiecare dată cînd mai înghițim cîte o afacere americană! Ei cîștigă și noi ne lăsăm de fraieri.

Ca orice pămîntean mai dihai în simțuri, Marcel Ciolacu a fost lovit de morbul puterii. Îi place să vorbească în fața camerelor de luat vederi, să comande și primească onoruri, să dea mîna cu oamenii din mulțime. Simte că i se transmite un respect pe care nu l-a avut niciodată. Cum să nu încerce marea cu degetul și vîntul cu piciorul? Le-a spus americanilor că el cunoaște poporul rus (mai ales cel ajuns pe la Buzău), că el și Cristina Docus susțin Ucraina pînă la victoria finală, deși americanii ezită să mai toace din bugetul SUA pentru Ucraina sau să se lase păgubași.

Din două deschideri de gură, Marcel Ciolacu și-a arătat calibrul gîndirii. Ceva mai strîmt decît calibrul puștilor de vînătoare pe care le căra pentru Omar Hayssam!

Tolomac și dezinvolt, premierul nostru se lansează în afirmații care sună ca meteoritul căzut peste bucătăria prostului!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 45

84 de Comentarii

 1. cum tratezi prostul care se faleste? ii spui ce vrea sa auda. merge in 99% din situatii…

  incepe sa se intimple altceva… vom vedea… daca cineva crede ca sua renunta la acel timp de sub 30 de minute ca timp de reactie pentru a nu ramine in coasta rusilor, inseamna ca nu intelege nimic… nu blinken nu biden, nu trump iau decizii. astia-s marionete oricita independenta ar afisa… putin e kgb-ist si nu poate gindi in alta logica. de aceea politicienii sint de fatada.

 2. scuze,maestre ,nimeni nu are in cap ca vizita e legata de Visa Waiver,asta e o speculatie media ca si Schengenul SUA si Austria iau mai in serios ca media romaneasca fluxul imigratiei ilegale in aceste tari,doar media romaneasca e naiva in sens gresit
  vizita e strict problema sefului guvernului roman nu e pusa la cale de media
  foarte bine a facut Ciolacu ,doar in SUA poate afla cate ceva despre mersul lumii, nu in biroul de la palatul Victoria

 3. Buna dimineatza! Ca de obicei frumos scris: „…ambasadorul de lemn Tanase al Romaniei…”! Respect pentru Talent! Mai apare shi „sa termine autostrada Bechtel” Concis.

 4. Lasind la o parte pe Ciocolacu si ciocolacii sai , tin sa le urez : LA MULTI SI FRUMOSI ANI ! cu sanatate tuturor celor ce poarta numele de Nicolae si celor derivate din acest nume.Sa fiti sanatosi si la minte si la trup ! Viata sa va ofere ce are mai bun!

 5. va obliga cineva ‘sa cantariti’?sincer acum, in parelologie si in paralogie,conteaza ce credem noi,nu media si diversionistii

 6. va obliga cineva ‘sa cantariti’?sincer acum, in parelologie si in paralogie,conteaza ce credem noi,votantii,nu media si diversionistii ‘suveranisti’

 7. Ciolacu este un tip inteligent. Este chiar sclipitor in gramada actuala de politicieni ingramaditi mintal incepand cu turistul Iohanis. Foarte departe de acestia nu sunt nici colegii lor americani cu care s-a intalnit Ciolacu. Tocmai de aceea spre deosebire de altii dinaintea sa Ciolacu a avut curajul sa-i traga de urechi in privinta vizelor. Marcel stie bine sa-si vanda marfa pentru ca-i merge mintea. Vizita este in primul rand electorala si ca atare Ciolacu se adreseaza fraierilor care il vor vota. O fi facut in America si promisiuni ca doar nu l-a durut gura sa le faca. Stie foarte bine ca la viteza cu care se deruleaza evenimentele internationale niste eventuale promisiuni facute acum devin la fel de repede fara obiect in viitor. Daca nu-l incurca securitatea, Ciolacu are sanse rezonabile in batalia pentru presedinte.

 8. Sluga s-a dus la stapan sa cumpere alte rable vechi si alte nucleare experimentale. Stapanul ii ia banii si ii da un sut in fund. Stapanul vrea numai slugile sale crescute de el nu slugi pripasite!

 9. Nu votez . Cum poate cistiga ciolaca daca pisdeii au 30 % ? De unde inca 20% in turul 2 ? De la haur .

 10. @ Nu s-a gândit vreunul dntră-știa care fac politică să îl ia consilier pe Nistorescu, ?

 11. @ Nu s-a gândit vreunul dintr-ăștia care fac politică să îl ia consilier pe Nistorescu, ?

 12. & Nu este nimic deosebit în ceea ce face Nistorescu, ”se antrenează de soacră”, ?

 13. Despre Raluca Turcan care s-a plimbat prin America si acum este prin Paris nimic, nimic?

 14. Saru mana doamna! Aveți pufuleți? Nici măcar cu o șapcă nu se întoarce. Unde sunt doi români,unul este sef! Halal ambasador! La gioale,ba!

 15. Nea Marcel se joacă cu focul. Îl așteaptă pușcăria. Postul de președinte e pentru Helvig, Gioana ,Ciuca. Ciolacul o ia pe urma lui Dragnea. Muraru nu a făcut scandal de capul lui.E faraonul in spate. Lui Marcel i se pregătește ceva.

 16. Și care e șocu că n-am înțeles, că susține ukra pînă la victoria finală, nu spune a cui ?

 17. @ Bă Nistorescule , nu îți publică bă dintr-ăștia și comentariile scrise corect ‘ ?

 18. Prostul pana nu- i fudulnu e prost destul,trebuie sa-l vada plutește și americanii’ciolac de minte!

 19. & Extraordinar, au reușit să publice și comentarii scrise corect, ?

 20. Fanariotii de ieri – Usariotii de azi. S-a schimbat doar Inalta Poarta.

 21. Prostul pana nu- i fudul nu e prost destul,trebuie sa-l vada și americanii’ciolac de minte!

 22. Maestre, ai dreptate..!! Din ” delegatie” lipsesc basistii imputiti, urmasii lui Bratianu, get-beget ..!Mai lipseste unul mic si puturos, scos de labarali mai nou, la inaintare, Cozma ,parca .. cu voce de primadona si sex incert ..!

 23. Inaintea unor discutii cu amerucanii romanii discuta intre ei strategia de urmat. Hai sa luom si pe evvreul Morarru la discutiica sa spuna evvreului Blinken dinainte ce vor romanii . S-a intalnit Hotzu cu Prostu dar de data asta prostu e evvreu.

 24. El fata in fata cu delegatia – incredibil!

  – Demisia baaa! Da-ti **** odata demisia! Daca te mai vad jubiland ca un tsanc de 1 an in fata altora sau (editat) daca iti mai apare cum te desuchezi in fata ei, cred ca iti pica intreg netul in Romania la ce tensiuni ridici.

 25. Gura lumii
  de Tudor Arghezi

  Magarul, calarit de un unchies.
  Il duce fiul de dirlog.
  Si nici nu au intrat inca-n oras,
  Ca trei muieri, cam slobode, ma rog,
  Ii dau cu tifla: – „Cum? Nu ti-e rusine?
  Sa-ti lasi copilul descultat pe jos
  Si sa te care el pe tine?
  Si mai si rizi, batrine puturos?”

  Batrinul n-are ce sa spuie
  Si, ocarit cum fuse in zadar,
  Opreste-n loc, descaleca si suie
  Numaidecit baiatul pe magar,
  Si ia dirlogul, ca sa-l tie el.
  Gindindu-se la cele intimplate,
  Unchiasul cam slabut si mititel,
  O ia scilciu prin tirg cu greutate.

  Dar doi mosnegi injura pe baiat:
  -:Iti sade, nesimtitule, frumos
  Sa stai acolo cocotat
  Si lasi pe taica-tu pe jos?”
  Baiatul sare iute de pe sa.

  Si tatal si copilul se-ntrebara:
  -” Ce facem de ne-o merge tot asa?
  Cu o gaina-n traista
  La tirg nu-i mare treaba.
  Daca stiam, ai dracului sa hie
  Si ochii sa le iasa,
  Nu mai plecam cu noaptea-n cap, Ilie
  Mai bine ne-am intoarce, baiatule, acasa.”
  Se chibzuiesc, mai stau, se mai framinta,
  Se uita innainte si-nnapoi,
  Si cu nadejdea tirgului infrinta,
  Incaleca magarul amaindoi.
  Dra o nevasta si un gospodar
  Ii intalnesc pe drum, la o rascruce.
  Si-i pling : – „Nenorocitul de magar
  S-a-ncoviat si nu mai poate duce.”

  Mai raminea sa faca o-ncercare,
  Sa ia de-acuma dinsii magarul la spinare.

  La multi ani pentru toti sarbatoritii zilei!

 26. Cum sa nu te buseasca rasul? Om de mascarada Ciolacozaurus asta ce se pritinde ca este colosala forță. Din doua deschideri de gura-i lugubra, mari… cel… Olacu si-a arătat gândirea-i sterilă…Dar daca am lasa ironia la o parte su ne-am imagina ca baba Vanga din Rupitre a avut dreotate cand a prezis ca cel care pune piatra de temelie pentru ub nou inceput al acestei lumi este Vasilica Ciolaccila, luminile proiectoarelor din univers se vor aprinde intr-odată fix peste sediul din Kiseleff, iar orchestra divină va canta Oda… Laudat fie Cio Cio lacu naclait de jemenfisisme!

 27. Nenea Sionist Netanahui&co ia promis in schimbul unui ghiseft baban ca.i face campanie(Ceva important pentru sionisti Prin Romania,plecati dracu Ca pe unde veniti numai moarte si suspine ,de popor superior si religia binelui ce santeti si propagati)Ca.i pune o vorba buna la Blinken alt sionist mai mic dar cu putere pe masura.Pzd si Ciol,acu,nu se dezice in ruptul kursului de sorgintea comunista jidoveasca,tatucii ideologiei marxist/leniniste calaii planetei.Mars ba la cotetul istoriei cu ideologia voastra bolnava si distrugatoare de trup,minte si suflet.Mandru Ca n.am votat niciodata,mai degraba monarchia.

 28. Prostul pana nu- i fudul nu e prost destul,trebuie sa-l vada și americanii’ciolac” de minte!

 29. Ce aflam la articolul „zilele colindului din Romania”?
  Ca sa nu se piarda acest minunat obicei, niste parlamentari au propus o lege pentru instituirea zilelor colindului din România, incepand cu 6 decembrie.
  La 23 aprilie 2020, proiectul de lege a fost adoptat de Senat. Camera Deputaţilor, ca for decizional, a adoptat acest proiect de lege la 26 mai 2021, cu 255 voturi pentru, 8 voturi împotrivă, 42 de abţineri, în timp ce patru deputaţi nu au votat.

  Ma intreb, de ce au votat 8 impotriva? De ce s-au abtinut 42? Ca de cei 4, nu ma mai intreb.
  Ar fi interesant totusi, sa stim, cine a avut probleme cu colindele?

 30. D-le Nistorescu, de ce nu ati scris asa si despre Ciuca? Nu ati avut permisiunea necesara?
  Ciuca vi s-a parut mai inteligent, mai bun orator? Sau doar un biet caporal cu grad de general pus sa execute ordinele americanilor si ale Bruxellului?
  Stiti ce e suparator p’aci in capat de Europa? Ca cetatenii nu mai sunt informati, nu li se prezinta analize OBIECTIVE ci doar manipulare, propaganda ca la lectiile politice de sambata dimineata in armata lui Ceausescu.
  De ex, aveti curajul sa scrieti un articol decent-analiza in care sa-l intrebati pe Iohannis in interesul cui s-a plimbat si si-a plimbat nevasta pe banii romaniei prin Africa?
  V-ati intrebat cum e posibil ca profesora Iohannis de la o scoala oarecare sa se plimbe prin Africa in loc sa predea? Salariul i-a mers in timp ce admira Africa si Dubai? Pensionara inca nu e…

 31. Uitindu-ma la ce face si johannis pot spune ca tradatorii de tara au innebunit.Nu ma refer la Ciolacu sau johanis,ma refer la securistii care-i papuseaza.

 32. Nici ăsta nu va place ! Ce mama mă-sii să vă mai dea Cel de Sus ca să vă placă ? Totul vă pute. Ăla nu-i bun că nu stiu cine nu-și mai poate vinde covrigii sau papucii dacă vine la putere, ălalat nu-i bun că altul nu-și mai vinde covrigii sau papucii. Ce să vă mai mulțumescă ? Să fi fost sub ceușescu si Securitate, să vezi cum băteați din pălmuțe și răcneați din toți bojocii cu „trăiască” !
  Acum ne dăm rotunzi și o dăm pe marea analiză politică. Toți o apă ș-un pământ.

 33. @roman American,,daaa ce le mai stii …siii mai ales cumle mai zici” de ai crede ca ai fost acolo..acuma nu I nici un pavat multidintre romaniprivesc cu sperante catre gardulamerican…altii si cu speranta ca se vor ;utea strecura..pai de cand cu zvonu caaa”auzi tu, sigur vin americanii” idealu multor romano a fost sa I vaza pa americani la ….ei acasa..n aveti teama bre ,,,ulimea tot acilea ramane sa si mance coliva…

 34. Deja l-ai victimizat pe buzoian ! Ce v-a invatat la UBB-ul acela sau asta-i noul stil de publicitate ?

 35. Ura domnului Nistorescu impotriva PSD, inclusiv lui Ciolacu, ii pune o ceata daunatoare asupra logicii elementare! „Analiza” de mai sus pare a fi facuta de un cederist al anilor 90, cind lupta ideologica era in toi si ajutata din exterior! Acum, dl Nistorescu nu intelege ca americanii au devenit mai realisti, sustin pe cine accepta mai mult! Il doare pe Ciolacu sa accepte? Nu. Intelegerile de acum vor fi invocate de americani si daca Ciolacu et comp vor dispare de la guvernare! Insa a vedea totul in negru nu e bine pentru un formator de opinie. Mie nu-mi place Ciolacu, este prea obedient, mai ales vis a vis Ukrania, dar in rest se descurca. Ce poti face pentru Romania in situatia externa de acum? Mai nimic, doar sa supravietuiesti. In privinta vizelor, nu se va face nimc, americanii exploateaza dorinta noastra si obtin ce vor. Sper sa nu fiu cenzurat! PS. Moraru este o piesa a valului useristo-rezist, iubitor de glorie saraca pe tema holocaustului..

 36. Da, nici eu nu sunt un admirator al lui Ciolacu, dar stau si analizez ultimii 10 premieri ai țării si 5 presedinti, si nu gasesc unul merituos cu care sa-l compar. Unul era papagal, altul prostanac, altul ticălos, altul analfabet functional, altul aerian, lingau cu sefii europeni, fara demnitate si fara o logica elementara! Dar poate ca asta ne este calitatea oamenilor si nivelul nostru. Nu apelam la istorie ca nu are rost comparatia. Cornele, imi poti da o sugestie din oferta existentă, caci de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! PS: In 1990 eu am votat cu Rațiu desi am fost constient ca era prea devreme pentru acest popor!!!

 37. Nu voi intelege niciodata cum poate un republican marxist cu tot bagajul de reflexe care-l tradeaza sa se pozitioneze pe drreapta
  cand stie precis ca in Romania securista nu exista nici „dreapta” si nici „stanga”? Faptul ca Nea Cornel nu stie ca in Romania nici inainte de cel de-al DOILEA MACEL BOLSEVIC MONDIAL nu au existat nici „stanga”, nici „dreapta” pot intelege, se bazeaza pe FALSI sfatuitori si falsi istorici!!! In secolul XX ca o prelungire fireasca a secolului anterior Romania a avut parte doar de PARTIDE EXTREMISTE, doua dintre ele fiind botezate „istorice” dupa Lovitura de Stat KGB/GRU/Comintern…

  Nu spun ca Nea Cornel nu ere in mare masura dreptate in ce-l priveste pe TERORISTUL SOVIETO-ISLAMIST buzoian, dar nu pot trece neobservata OBSESIA PEESEEDEE si nici contradictia dintre duritatea atacului si minimalizarea prestatiilor TERORISTULUI LOVITURII DE STAT la acelea de catar de povara a TERORISTULUI ISLAMIST Hayssam, purtator de arme de vanatoare cu luneta, cand de fapt ducea grenade inclusiv antitanc si pusti cu luneta folosite de trupele speciale sovietice…

 38. Da voteaza-i domne pe alde rusz / boc / coldea / kovesi / barna / bolojan / hava si alte bâzdâgănii de acolo, din zonă. Uite, nici Morgo nu-i de colea.

 39. Excelent articol ! Felicitări !
  Corecție minoră :
  Nu e „vizita delegației PSD în SUA” ci
  VIZITA DELEGATIEI SRI în SUA.
  Pădurenii de la Brănești ÎNFRÂNG iar, măRog…😂

 40. Oricum si orice s-ar intampla, de la Washington vin in estul Europei numai arme si propaganda (dar nici aia pe paine).

  Viitorul teatru de razboi trebuie garnisit bine, iar liderii locali trebuie sa primeasca toate zorzoanele stralucitoare posibile, ca macelul sa fie cat mai temeinic.

  Si uite ca prosti se gasesc, ca peste tot, ca sa puna botul. Cand de fapt ar trebui sa constate clar, fara dubiu, ca NATO ne-a promis siguranta, si cand colo traim de pe o zi pe alta, oricand putand incepe razboiul.
  Asta nu e siguranta.
  Mai ales ca, admitand ca Putin e marele agresor, acest Attila modern bla-bla-bla, NATO nu e nici ea fata-mare, si contribuie ea insasi la escaladarea tensiunilor.
  Si atunci la ce bun toate miliardele aruncate pe tinichele expirate?
  Nu e mai ieftina si mai buna o politica, pur si simplu, de pace?

 41. Ciolacu : cate minireactoare nucleare si cat armament vreti sa cumparam?
  Rotschild : cate vrem noi
  Ciolacu : da sa traiti boss !!
  Rotschild : dispari. altu’ la rand

 42. Chiar! Cum a avut premierul tupeul sa se duca la Departamentul de Stat si la Departamentul Apararii insotit doar de ministrul afacerilor externe si de ministrul apararii nationale? Asa ceva este intolerabil si de neinteles in acelasi timp.

 43. Domnului Ciolacu i-a luat necuratul mințile ca la toți care ajung mari fără să fie ceva de capul lor. Deși are precedent în PSD pe domnul Liviu Dragnea care după ce a acceptat să valideze în Parlament pata în avans a 5 Miliarde dolari pentru ceva rachete casate contractate de domnul Iohannis, rachete pe care de 5 ani le tot recondiționează americanii și tot pușca rugina și la probă trei una a picat peste lansatori, s-a dus la sublima USA unde a deschis ușa cu piciorul cu mâinile alungite de papornițele pline. Și Închisoare a fost Mulțamul! Domnul Ciolacu va avea aceeași soarte. Toți ce care trădează viitorul românilor și al României sau care cred că prin slugărnicie Occidentul cel hain și nesătul le va fi recunoscător își merită soarta.

 44. ”soarte” e forma veche pt. ”soarta” si nu mai e corecta azi.
  Vezi variante la imn.

 45. Vad că se reactivează PeeeSeeeDeee.
  Un fiasco. Desi au făcut contracte pt elicoptere, tancuri, avioane noi, eventual submarine, unii s-au bucurat de o sepcuta. Și au reînnoit legăturile tradiționale cu CapoVerde, etc.
  Să vedem ce fac ăștia.

 46. nu cred ca ciolacu e problema in articolul asta… e vorba de cutuma si aleea sapata de muraru cu limba. deci un stapin nu poate avea decit o sluga pe masura. asta inseamna ca daca ciolcu e prost, la fel de prost sau chiar mai prost trebuie sa fie rotschild. ciolacu ar putea face ce face rotschild. rotschild niciodata ce face ciolacu. deci ciolacu este mult mai flexibil si se adapteaza mai bine si mai repede.

  amuzant!

 47. @UN NEESENTIAL.Nimeni nu spune Ca SRI nu trebuie sa detina puterea,SRI e coloana vertebrala a statului ea trebuie sa fie puternica si sa progreseze sa exceleze .Problema e ca SRI trebuie aibe grija sa faca Romania un loc mai prestigios mai valoros,cu cetateni de calitate si sa canalizeze FIECARE Dar FIECARE resurse si FONDURI in folosul atat al romanilor cat si al lor.Dar din cate se vede ,,coloana vertebrala,,are scolioza si niste spiridusi rai care.i sufla la ureche si de care se Lasa un pic influentata,sper sa fie o chestiune de Moment,pana le prinde firea si slabiciunile😉

 48. Marle talent a lui Ciolacu este ca omul este foarte siret si viclean ,iar poporul roman credul si rabdator,sa nu spun si prost pt. ca nu sint chiar toti.Ciolacu reuseste sa minta si sa pacaleasca cu zimbetul si buclele lui din par pe aproape toti.Acum sint curios sa astept daca si americanii s-au lasat inpresionati de siretenia lui Ciolacu.Cit despre ce a realizat el impreuna cu delagatia PSD in America ,nici nu trebuie sa ne gindim la ceva bun pt. tara si romani.La intoarcere ne va povestii la fel niste minciuni si promisiuni primite ,dar ceva concret ,folositor pt. Romania si romani ,nu va fi.In poza afisata in articol parca sa zic am vazut o persoana feminina cu bluza doamnei profesor universitar Andronescu si la fel culoarea parului vopsit .Sa fi fost si doamna profesoara universitara in echipa asta a PSD care au vizitat America ?

 49. Bre, doua din una sau una din doua, VINE CIOLANU CU FIRMANU ‘AU BA ?

 50. pe scurt…se forteaza filiera ITZIGVICI de care s-a folosit si ceascutza
  neavind contacte directe cu nativii 🙂 se lucreaza prin intermediarii angrosisti comisionari binecunoscutzi
  cum draq sa cunosti nativii cind tu ai studii la Buzau si plop Baneasa aleea 3…
  si ca orice pupulist lucreaza la treburi grele…pe bani multzi si decidentzi putzini…armament si centrale nucleare…
  da un transfer technologic omenesc nu stiu…pentru ca sint needucatzi si incompetentzi
  la fel ca si PDL-isti…
  amindoura insa le place luxul..epatare…ca deh…sint reprezentantii (ilegitimi) ai neamului

 51. Obsesia sclavetzilor ceausisti sovietici cu „Rotschild” e de-a dreptul compulsiv-copulativa, aceste prim mate pe scaritza Evo lut tiva in prostocratia lor molipsitoare si in lipsa cronica de cultura istorica, tip Anonim-us/Justinianus /olahianus/gigelus, nu au aflat inca un amanunt ESENTIAL, cant TERORISTII marxistoizi/bolsevicoizi au pus mana pe IMPERIUL COLONIAL TZARIST printre primele DECREZE a NATIONALIZAT BANCILE STRAINE, nu numai BANCILE AUTOHTONE!!! Rotschild si Rockefeller fiind PRIMELE, exceptie facand cateva banci germane si franceze, dar doar in prima faza, Lenin fiind IN AFARA DE AGENT Ohrana si al CONTRAINFORMATIILOR MILITARE NIPONE, OTOMANE GERMANE, FRANCEZE si AUSTRO-UNGARE, inca de pe la 1890, fiind si AGENT AL CONTRAINFORMATIILOR MILITARE SARBESTI si BULGARESTI!!! Il depasise pana si pe Balcescu, ca sa nu mai amintesc de Kogalniceanu uzurpatorul, Bratianu fondatorul si Gherea intemeietorul!!! Marxistii REBELIUNILOR TERORISTE de la 1848 fiind anterior INFILTRATI in MASONERIA MONDIALA pe care au reusit SA O CAPTUREZE DEFINITIV!!! De aceea sclavetzii sovietici actuali o dau cu „masoneria, davosianiada khazara, Rotschild-zii si trilaterala”!!!

 52. @charlie…iar ti-a crescut tensiunea si nu ti-ai luat memantina..
  mai usurel, daca o tzii tot asa nu mai are cine sa bata cimpii si sa faca fum pe net
  hai sa traiesti ca de miine esti in sarbatoare 🙂

 53. Bulibasa asta e dat dracului:pe noi acasa ne invata sa micam romaneste iar la washington ne tradeaza tiganeste.

 54. In ce tara traim.Il scuipam si blestemam pe ceasca, nu-l scoatem nici acum din 4 clase si din cizmar, dar, cu unul ca asta, care vindea vopsele pe la un cotet din Buzau si acum e cu diplome si doctorate din condeiele unor sarlatani strecurati prin institutiile invatamantului romanesc, ce facem? Unul cu vopsele pe la Buzau,altul cu copii pe la Sibiu! Pentru astia nu sunt legi sau la astia e ca la curve, nu se pune! Chiar nu le vine nimeni de hac? Astfel de lepre sunt fala acestor partide?

 55. Asta cu vom fi alaturi de ucrainieni până la victoria finală mi se pare a fi ca și promisiunea doamnei Dancilă cu mutarea Ambasadei României la Ierusalim. Totuși, această afirmație dă posibilitate Marelui Licurici să înghețe anul alegerilor românești înaintea alegerilor prezidențiale, funcție de rezultatele obținute de correcții europeni.
  Altfel, deși nu știm încă sigur cine va câștiga alegerile prezidențiale, cred că știm, deja, cine le va pierde în turul doi.

 56. Bună, sunt Rothschild, familia mea deține Bank of America, am fost însărcinați de către Familia Regală să răsturnăm Revoluția Americană, am finanțat Revoluția Roșie Bolșevică, am finanțat și naziștii, am distrus Palestina pentru a crea Israelul, am finanțat Fed-ul SUA și întregul sistem bancar mondial, suntem în spatele 0/11 și războaiele rezultate, deținem Reuter. Associated Press și toată mass-media, controlăm toți candidații americani la președinție și suntem bancherii liniilor dinastice regale și ai Vaticanului. Majoritatea celor din Illuminati, nu sunt evrei. Fondatorii lor erau evrei prin naștere, dar nu prin religie. O buna parte a conducătorilor săi, cu excepția Rothschild-ilor, sunt gaelici. O groaza de războaie/revolutii au fost începute și finanțate de conglomeratul economic uni-familiar – Rothschild. Istoricul Richard Boesen a dezvăluit că francmasonul Nathan Rothschild (1777-1836), care în 1806 și-a fondat banca în Londra și a finanțat parțial războaiele napoleoniene prin Banca Angliei, a emis ulterior un ultimatum – fie contractul sa fie reînnoit, fie va fi război. Andrew Jackson i-a numit pe bancherii masonici o gaşcă de hoți și a promis că îi va extermina, dar Rothschild a spus: „O sa-i învățam o lecție pe acești americani insolenți. O să-i forțam să se întoarcă la un statut colonial”. Nordul în timpul Războiului Civil a fost finanțat de către Rothschild prin agentul lor american August Belmont (de fapt, Schoenberg}, iar Sudul de către frații Erlanger, rude de sange cu familia Rothschild.
  Urmatorea citatie este din revista Progress for All, ianuarie 1991, un interviu privind clarificarea Piramidei și ochiul strălucitor pe spatele biletului de un dolar SUA: „Sigiliul piramidei a fost creat de familia Rothschild și adus în America de Nord de Benjamin Franklin și Alexander Hamilton înainte de 1776″

 57. Bună , sunt Tică din rasa Bazna, am șoriciul gros, dar pus la fum , la popreala, devine oricum delicios.

 58. Rockefellerii sunt evrei marrano. Ei au făcut bani initial vânzând narcotice (atunci nu erau ilegale). După ce au dobândit un ,,mic” capital, s-au ramificat în petrochimie de unde au eliminat la un moment dat canabisul din medicina facand loc chimicalelor de sinteza si design. Dar tot capitalul familiei Rothschild a fost cea care a făcut ca Rockefellerii să fie atât de puternici. Pe langa Rockefeller, au finanțat și activitățile lui Harriman (căi ferate) și Carnegie Steel. La un anumit nivel, Rothschild-ii se numesc în secret House of David din tribul lui Judah. Rothschild tradus din germană în engleză înseamnă „scut roșu”. În timpurile biblice, cetatea edomitului erau stâncile roșii ale Petrei. Esau, fratele geamăn al lui Iacov, a fost descris ca fiind „roșu și păros”. La un nivel mai profund, Rothschild pretind că sunt descendenți ai lui Esau și, prin urmare, sunt cu adevărat din Casa sau tribul lui Esau. Ceea ce încearcă ei să facă, este să obțină înapoi dreptul de întâi născut de la Casa lui Iacov, care pretind ca sunt adevărații evrei. Totuși, cartea lui Obadia vorbește despre distrugerea edomiților în zilele din urmă. Deci asta ne duce la un alt punct interesant. În Apocalipsa 3:9 se spune: „Iată, îi voi face din sinagoga lui Satana, care zic că sunt iudei și nu sunt, ci mint; iată, îi voi face să vină și să se închine înaintea picioarelor tale. .” Se naște întrebarea: „Cine este sinagoga lui Satan?”

 59. Nistorescu la votat pe Constantinescu si dupa a regretat. Nistorescu l-a votat pe Basescu si dupa a regretat. Nistorescu l-a votat pe Johannis si iar a regretat. Viata lui Nistorescu este plina de regrete. Ce vina avem noi sa regretam o data cu el? Nistorescule tu nu vezi ca pariezi mereu pe cai prosti? Lasa-ne nene in pace!!!!

 60. Ma intreb daca noi stim ce vrem.

  Este articolul:

  https://www.cotidianul.ro/fost-sef-al-informatiilor-germane-vom-ceda-in-fata-islamului/

  din care am retinut:

  „Marea problemă a europenilor este că nu mai au o viziune și o misiune, în timp ce alte culturi au o idee clară despre ce sunt și despre obiectivele lor. ”Nu mai știm încotro să ne îndreptăm. Cum ar trebui să arate Germania sau Austria în 2030? Trăim doar clipa prezentă și pierdem în fața celor care au o ideologie și au o religie, care știu ce vor. Ne lipsește o misiune.”

  Citeam despre balul bobocilor de 15, 16 ani la care a fost invitat un „artist manelist” Le-a cantat despre „sex frontal sau orizontal” executand si niste miscari exemplificatoare. Unii parinti s-au revoltat dar altii accepta pe mitiv ca asta este cultura lor, a tinerei generatii.
  M-a surprins intinderea in tara a acestei culturi a manelelor.

  Cineva comenteaza:

  „… De Erdelistan, de jud. Mureș (de departe cel mai ”manelizat” din România), de jud. Bihor (al doilea, după Mureș), de jud. Sibiu, Brașov, Sălaj, Satu Mare, Bistrța Năsăud, de Pata-Rât de la Cluj etc. nici nu mai vorbim, pentru că recensământul populației atestă că… acolo este marea … din România. ” (Adevarul)

 61. De fiecare data cand li se da sclavetilor sovietici peste raturile losr imbaloshite de IDEOLOGIA GENOCIDULUI, cu care au fost din frageda copilarie contaminati, este trimisa prin clasica rotatie a cadrelor/CLONELOR cate una pe aratura, de data asta gigel in clar, pt ca de cele mai multe ori opereaza sub acoperire…Nu conteaza ca E DOVEDITA ISTORIC participarea TERORISTILOR ENUMERATI caCONDUCATORI DE FRUNTE la REBELIUNILE MARXISTOID-MASONOIDE de la 1848, unii combatand GRNOCIDAR in BANDELE Garibaldi, ceilalti
  urmandu-l pe Engels/Bakunin pe traseul dinainte stabilit de la Paris spre Est pana-n Principate de unde PLECASERA INAINTE de a fi
  LEGENDATI din toate tzarile Lumii!!! Problema gigeilor si popestilor e ca iau lumina exclusiv din internet si ca cere Bellu-rile lor poseda intre timp cate un „singur” neuron cu care-si dau cu „parere”-a…

 62. In genunchi, in patru labe, pup mana, pup papucii, semnat contractele bagate sub barba, sa traiti, semnat, pup mana, pup papucii, in patru la labe si valea acasa.

 63. Maestrul Nistorescu ar face mai bine daca ar incerca o oaresce „modelare” a lui Ciolacu. Tipul invata repede si pare a fi receptiv dar trebuie abordat dintr-o perspectiva pozitiva nu parca ar fi dracu pe uscat !

 64. Rothschild este conectat cu Khodorkovsky din Rusia, de la Yukos, pe care l-a cunoscut la Hermitage Rooms, London’s Somerset House. Khodorkovsky care a fost închis pentru fraudă și evaziune fiscală, și-a transferat acțiunile lui Rothschild. Menatap, holdingul-mamă a Yukos din Gibraltar, a negat în mod constant că Rothschild i-ar deține. Biroul din Londra al lui Rothschild păstrează o tăcere în stil sovietic. Rothschild mai este președintele Yad Hanadiv, care a construit și a donat clădirile Knesset-ului și Curții Supreme a Israelului și prezidează Jewish Policy Research. La urma urmei, ei au fost puterea de când familia a sosit pentru în Marea Britanie în anii 1700, emigrând din ghetourile din Frankfurt. Până la mijlocul secolului al XIX-lea, își răspândeau bogăția în Marea Britanie și Franța, investind în proprietăți și podgorii, contribuind în același timp la finanțarea guvernului britanic al lui Disraeli pentru a construi Canalul Suez. Aparent, Illuminati nu sunt imuni la atacurile letale, atunci când și le administrează ei înșiși. Amschel Rothschild, moștenitor al fabuloasei averi, a fost ucis. Dar, premierul de atunci francez Jacques Chirac a ordonat poliției să închidă ancheta. Media din întreaga lume a ignorat aceste evoluții misterioase. Unii au spus că moartea a fost o sinucidere, altii au ignorat total moartea. În SUA, ziarele controlate de Murdoch, alt mega-magnat mass-media, au facut la fel. Rothschild sosise la Paris împreună cu soția sa Anita Guinness, ea însăși una dintre cele mai bogate moștenitoare din lume pentru a prelua unul dintre numeroasele active franceze ale consorțiului familial. Poliția a constatat că a fost sugrumat cu șnurul propriului halat de baie. Un capăt al cordonului era atașat de un suport, care sugera o sinucidere. Nu a existat niciun bilet de adio, nicio cauză sau motiv perceptibil pentru această moarte.

 65. Vai, vai, cum de l-a uitat Ciolacu pe Ponta si nu l-a luat cu el in America? Mi se pare ca dlui Ciolacu îi lipseste rusinea. Face atata tapaj despre ”ce a zis, ce a facut ….” ambasadorul nostru in SUA si crede ca noi suntem cam prosti si nu observam ca el este intr-o vizita electorala de aceea nici nu a avut nevoie de personalul diplomatic roman acreditat in SUA). Vaide capul Romaniei si al romanilor daca ar fi Ciolacu presedinte.

 66. Romanii inca traiesc in legendele cu care i-a peostit Europa Libera. Politicienii americani de acum nu mai sunt cei dinainte. Ciolacu este superior oricarui papagal cu care s-a intalnit acolo. I-a citit imediat cate parale fac. Nu s-a plecat deloc in fata lor.

 67. @Sir Charlie…
  matale ar trebuii sa stii ca Revolutzia Franceza a inceput terminarea feudalismul aristocratic in evropa…terminat definitiv vorbesc 🙂 chop chop si gata.
  dupa aceea a inceput ‘democratzia’ dind posibilitatea unora mai iutzi de vorba si de minte sa fure ‘pe rind’ si sa se imbogatzeasca prin fraierirea ‘sustzinatorilor’ si furtul din bugetele natzionale
  problema e de psihologie…unii se cred mai desteptzi ca altzii si se simt indreptatizti sa-i zapciuiasca pe cei mai de bun simtz (mai educatzi) …de aia golanii sint la virf si intelectualii dau marunt din buze..
  daca tu te crezi aristocrat englez…too bad…deoarece englezii mai curajosi ce nu mai vroiau sa traiasca sub aristocratzi..emigrau si isi cladeau lumile lor paralele in America, Australia, Hong Kong etc
  astia isi cladeau capitalismul ala pe care teluricii evropeeni si rusi nu si-l vor construii niciodata.
  daca tu crezi ca germania si conceptele lor de economie de piata sociala vor functiona..te inseli
  asa e lumea asta facuta…si nu o mai potzi intoarce
  daca a fost prea greu pentru mata …iti zic mai rar ca sa intelegi

 68. „Nea Cornel”azi CORE cu o poezie de Arghezi da un răspuns perfect tuturor nedumeririlor dvs.
  Vorbiți de Ciolacu ,care nu e cine știe ce ,dar oricum e mult peste Câțu,Orban Ciuca și mai ales peste Johanniss.
  PNL e o frica cu laturi in care a învârtit Băsescu și Johanniss.

 69. @Intox,sinagoga lui satan din pacate v.a fi noul Ierusalim ,reconstruit,pentru care Sionistii si Netanahui au provocat distrugerea si alungarea palestinienilor.

 70. Singurul șoc ar fi verticalitatea.
  Dar NU poate fi vorba nici acum, nici la anu’, nici peste 10 ani.
  Muraru lingușitor de meserie, dar cum Ciolacu sâ-i facâ fațâ trebuie să fie peste Murari, Trabucei.
  Ciolacu învață repede meserie, de a da cu tifla omanenilor lui Iohannis. Și a le trage preșu’ de sub picioare, chiar în fața stăpânirii.

 71. @ Charlie- iar ai luat-o pe aratura ? Nu mai tremini cu ” comunistoizii ” tai ? Ia verifica cine a finantat ” Marea Revolutie din Octombrie” si cine erau cei 80% din marele guvern bolsevic???? Cine a venit cu coloana a 5-a sovietica si a instaurat ” socialismul” in Romania ? Iar daca tot ne tii prelegerile ” bolsevico comunistoide” de ce nu mergi matale la un kibutz sa-ti reimprospatezi memoria ?Tu esti ca ala din :” Hotul striga, uite hotii” !Si chiar daca unii au ” cite un singur neuron” inseamna ca mai au ceva in ” devla” . Nu suna a gol si bate vintul prin ea ca la ta Sharlicule!A si nu ma mai omor cu ortografia si regulile de punctuatie cind iti scriu cite o ” e pistol a” . PS , folosesc la final ortografia ta sa ca data.

 72. BOIERII (nobilimea) ROMÂNIEI MEDIEVALE au reprezentat in mod permanent PACOSTEA neamului nostru ROMÂNESC ! IMBOGATITI in mod ILICIT (doar prin ASUPRIREA si JEFUIREA norodului/poporului), ORGANIZATI in clanuri (FAMILII boieresti) bazate doar pe INTERESE de GRUP (de imbogatire, jaf, parvenire si de SUPUNERE in fata STRAINATATII) BOIERII ROMÂNIEI MEDIEVALE au fost cei care au UNELTIT, au COMPLOTAT si au TRADAT pe DOMNII Tarilor ROMÂNE (doar potrivit propriilor lor interese). Ca A FOST ASA … am sa amintesc de UNELTIRILE si TRADARILE BOIERILOR fata de DOMNII cei PAMANTENI Vlad Tepes, Mihai Viteazul, Dimitrie Cantemir, Constantin Brancoveanu, Tudor Vladimireascu, Al. I. Cuza ! Dar UNELTIRILE si TRADARILE incepusera inca din Antichitate, cand SEFII de TRIBURI geto-dace l-au OMORAT pe Burebista si l-au TRADAT pe Decebal !
  Asa incat, REPET inca odata pentru NECUNOSCATORII istoriei NEAMULUI nostru … BOIERII ROMANIEI MEDIEVALE au reprezentat in mod permanent cea mai mare PACOSTE a neamului nostru ROMÂNESC ! In INCERCAREA lor DE UZURPARE a NUMEROASELOR DINASTII de DOMNI si DOMNITORI din Tara Romaneasca si Moldova ! Nu DOMNII se incaierau intre ei ci BOIERII, in vederea ungerii de conducatori prielnici intereselor lor (in functie de interesele proprii si straine).

 73. Daca nu ar fi existat Tudor Vladimirescu si Revolutia sa de la 1821, NU S-AR FI FORMAT si DEZVOLTAT SIMTAMANUL de RENASTERE NATIONALA a POPORULUI ROMÂNESC (procesul de dezvoltarea permanenta a NATIEI noastre ROMÂNE, SINGURUL proces care a INTERESAT dpv, politic POPORUL NOSTRU, proces insa intrerupt la anul 1715) iar Tarile ROMÂNE ar fi fost in continuare conduse de catre domiile fanariote dorite de Imperiul Otoman (precum intre anii 1715-1821). Doar in perioada 1821-1866 Tarile ROMÂNE au avut domni si domnitor DIN NOU de tip PAMANTENI. Monarhia ereditara din perioada 1866-1947 REPREZENTAND doar o noua epoca de prelungire a dominatiei STRAINE din ROMÂNIA (de data asta de facatura germanica, dupa anul 1881 ROMÂNIA devenind in fapt un REGAT de tip CLIENTELAR Imperiului German) !
  Daca nu ar fi existat Balcescu si Revolutia din 1848 din TOATE Tarile ROMÂNE (Moldova, Tara ROMÂNEASCA si Transilvania) NU S-AR FI DEZVOLTAT SIMTAMANUL de RENASTERE NATIONALA a POPORULUI ROMÂNESC si nu ar fi fost elaborat PROGRAMUL cel NATIONAL de UNITATE al NEMULUI nostru cel ROMÂNESC, cel de UNIFICARE si de ELIBERARE (de obtinere de SUVERANITATE si INDEPENDENTA) al INTREGULUI noastru TARAM ROMÂNESC. Program realizat in anii 1859, 1877, 1918, 1945, 1948 !
  PROGRAMUL cel NATIONAL si PERMANENT al NEAMULUI nostru cel ROMÂNESC (de UNITATE, INDEPENDENTA si SUVERANITATE NATIONALA) care TREBUIE sa FIE CONTINUT si PROMOVAT chiar si ASTAZI in lume !

 74. ISTORIA ROMÂNIEI unii NU o cunosc, sau nu vor sa o stie si sa o inteleaga, falsificand-o si masluind-o PERMANENT !

  Din pacate, pe acest forum, SARCINA de TROL, de tip NEROMÂN (FARA POPOR) si ANTIROMÂN (FARA DE TARA), a lui Charlie cel FARA DumneZEU, FARA POPOR si FARA PATRIE (calator migrator pe acest TARAM/ROMÂNIA) este PERMANENT aceea de:

  1. a NE CULPABILIZA, HULI, UMILI si VICTIMIZA in mod PERMANENT atat POPORUL nostru/cel ROMÂNESC, SPIRITUALITATEA cea NATIONALA a POPORULUI nostru/cea ROMÂNEASCA cat si PATRIA noastra/ROMÂNIA,
  2. in SCOP de a ne FARAMITA, DEZRADACINA si de a ne DEZNATIONALIZA (dpv. ISTORIC) neamul nostru/cel ROMÂNESC de pe acest taram/ROMÂNIA NOASTRA !

  DEGEABA incerca strainul cel pagan si fara de neam si fara de tara … sa se dea drept Român neaos pamantean … caci NU POATE … umbland cu ‘cioara vopsita’ … sosita de pe alte taramuri straine.

  Si astfel … tu Charlie devii – o chestiune de obraz/o PATA pe OBRAZUL neamului NOSTRU cel ROMÂNESC !

 75. Imre Nu sunt un bigot religios, dar cartea aceea contine adevaruri si minciuni de-a valma. Merita studiata pentru a intelege cate ceva din indicii prezentate si eventual sa le conectam cu alte texte sfinte sau laice.

  ,Păziți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oaie, dar pe dinăuntru sunt lupi fiorosi” – Isus, Matei 7:15 KVJ
  ,,Noi am intrat ca miei și vom domni ca lupii. Vom fi expulzați ca câinii și ne vom întoarce ca vulturii.” – Borgia (al treilea superior general iezuit)

 76. SIMTAMANTUL de DEZVOLTARE CONTINUA spirituala NATIONALA a POPORULUI nostru ROMÂNESC, de pe TARAMUL nostru/ROMÂNIA (procesul permanent de EVOLUTIE a poporului noastru cel STRAVECHI si MAJORITAR aici/format si existent de peste 8.000 de ani dpv. istoric si genetic) trebuie sa reprezinte SINGURUL simtamant care trebuie sa ne GHIDEZE poporul nostru in lume!

 77. Ma uit in poze la adunatura care-si spune delegatia Romaniei..uriti, prost imbracati, cu IQ infim intiparit pe frunte, cu fețe umile, sovaielnice, penibile…si totusi acesti neterminati ajung in virf…incredibil…

 78. Coccolino transformat in Ciolacozaurus Rex, gata de atac la bugetul Rom, cu blagoslovenia SRI si acceptul jidanilor de pretutindeni…face pe timpitul in asteptarea momentului de atac…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.