Circulă pe net

Circuitul lui Gușă în natură!

Înscrierea lui Cozmin Gușă în PSD și decizia CNA de a respinge prelungirea licenței Realitatea TV, patronată de același Cozmin Gușă, sunt două dintre subiectele de maxim interes în ultimele două zile. Mai ales pe internet, acolo unde circulă și următorul text, pe care vi-l prezentăm integral, via Sorina Matei.

Mai întâi a fost presă. N-avea nicio treabă cu presa ci cu Laura Andreşan. Apoi s-a dus în PSD. Secretar general. Apoi la Adrian Năstase. Apoi la Băsescu. Apoi la PDL. Apoi independent. Apoi a făcut PIN. Apoi a murit PIN. Apoi s-a dus la Vîntu. Apoi la Plahotniuc. Apoi la Vlad Filat. Apoi la Geoană. Apoi la Vizer. Apoi la Vanghelie. Apoi la Oprea. Apoi la Niro şi Chahine ăla din Microsoft. Apoi la Nutzi. Apoi la Ponta. Apoi a trecut la Iohannis. Apoi la Murad. Apoi a trecut la judo, Vizer, fronturi ruse sponsori. Apoi făcea nu ştiu ce fond de presă cu americanii, care erau de fapt nişte ruşi- a doua autodeclarată a lui patrie. Apoi n-a mai făcut nimic, că totul era un fake. Apoi l-a ovaţionat la moarte inclusiv pe şeful securităţii comuniste, Iulian Vlad, gurul său ca şi V.Mărgureanu. Apoi făcea din televiziunea falimentară partid şi îi băga pe toţi ăia în partid. Apoi n-a mai făcut din televiziune partid că n-a vrut să intre nimeni în partid, era doar el. Apoi s-a făcut din patron falimentar, moderator falimentar, se întreba singur. Apoi a făcut dezbateri el cu el şi ai lui în tot felul de odăi, sufragerii ca să se bage-n seamă singur, vechea problemă. Apoi a trecut în gaska Veo. Apoi a ajuns cu Stănescu şi Tudorache şi gaska Vanghelie înapoi în PSD.”

Circulă pe net, via Sorina Matei

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

8 Comentarii

  1. Buna oglinda lui Guse! Pacat ca justia klaunista( a lui Klaun kaizer Kiolhanis) va anula decizia CNA! O sa vedeti! Nu se poate lipsi Klaunul si guvernul lui de p propaganda „benefica” de la IRealitatea Plus!

  2. Cand nu esti decat un jongler, pamblicar ,un fitiligiu ,iar de munca fugi ca dracul de tamaie ajungi o loaza ,asta-i Gusa !.
    Cand a facut bani nemunciti din politica s-a vazut mahar ,numai ca cei de haram de haram se duce .Cei de linga el tot jigodii au aplicat invatamintele nevestei lui Pristanda „Ghita ,Ghita pua-l in bot si-ii papa tot si uite asa Gusa CAPUSA a ajins pe tusa !!,iar cand n-ai invatat nimic itoria se repeta !!,s-a intors NAN LA GAVAN SI LABUS LA CAUS !!,iar Gusa de unde a plecat !.Ca doar din politica se fac bani peste noapte fara munca.

  3. Circuitul in natura al acestei nevertebrate ar putea fi un bun subiect pentru Facultatea de Medicina, specialitatea Psihiatrie.

  4. „Apoi a trecut în gaska Veo. Apoi a ajuns cu Stănescu şi Tudorache şi gaska Vanghelie înapoi în PSD.”
    Dar tu in ce gaska ai ajuns ,Sorina Matei? De ce Turcescu, te interpela „colega” cand cu pusul cenusii in cap??

  5. Cosmin este ardelean. Pe stil nou, bineinteles! Si cu asta s-a spus esentialul. Restul este gargara.

  6. nu-ti fa griji, Johannis nu va misca nici un deget, nici nu poate. Necazul e al vostru, al poporului psd-ist, aia de va plimba oltenii pe marginea Dunarii. Dupa Rares, Realitatea o luase spre troaca de porci unde sunt abonati altii si aia vor sa-si manance singuri kakatul, deci cauta acolo chestia cu CNA.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.