Ciutacu a răbufnit. Sau e doar invidios?

Realizatorul România TV Victor Ciutacu șterge pe jos cu europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, după ce s-a afișat la piață cu ceasul extrem de scump.

„Imaginea momentului, în plină dezbatere politică privind împărțirea sărăciei românilor, cu pensiile pretext principal, e cea a lui Rareș Bogdan cotrobăind printre pătrunjel și păstârnac cu Rolexul de 30.000 euro la încheietură și cu Nicolae Ciucă alături, mirosind roadele pământului din mâinile îmbuibatului. Nimic nu poate fi mai grețos decât acest parvenitism de îmbogățit fără justă măsură, de pricopsit peste noapte care trebuie neapărat să-și etaleze luxul sfidător. Fiindcă altfel nu e în stare să-și câștige recunoașterea și autoritatea”, spune Victor Ciutacu, citat de site-ul postului TV.

„Nenorocirea e că toată controversa publică, mustoasă de altfel, lovește nedrept în presă. Care are, ea, multe și grave păcate, dar chiar nu naște multimilionari pe bandă rulantă, așa cum țin toți gherțoii să-i proiecteze în mod fals imaginea. Concret, nu exista deserviciu mai mare făcut presei decât legitimarea publică a diverșilor întâmplați în profesie și îmbuibați, pentru că Rareș Bogdan nu e singurul, care-și afișează ostentativ opulența cu justificarea că au bani din ce au produs în media. Poate pe lângă media și pe spatele acoperirii de truditori în media”, mai afirmă Victor Ciutacu.

„Înainte de toate, să fim bine înțeleși, nu toți din presă șantajează, nu toți din presă iau șpagă, nu toți din presă au srl-uri sau ong-uri care căpușează guvernul, ministerele, societățile de stat, partidele politice. Și nu toți bărbații din presă se mărită bine și convenabil pentru integritatea viitoarei declarației lor de avere. Ba, dimpotrivă, raportat la marea masă a jurnaliștilor, sunt extrem de puțini. Și atitudinea lor e un scuipat pe majoritatea oamenilor, cei cinstiți, care trăiesc exclusiv din meseria asta. Cât despre așa-zisele performanțe profesionale ale îmbogățiților de război cu bunul simț, tiraj/rating/încasări din publicitate, mă umflă râsul când îi aud cum se umflă ca broaștele pe bordură. Și, uneori, amărăciunea că nu-s și eu capabil să fiu, măcar cinci minute, canalie și negustor…”, mai spune realizatorul TV.

Foto: romaniatv.net

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

7 Comentarii

  1. Miroase de la o poștă că, Rareș Bogdan nu da doi bani pe românii care l-au votat crezând că va face o mare brânză. In afara că și-a tras bogații incomensurabile se mai și lauda cu ele in fata săracilor. Mărs bai săracilor la munca, nu la întins mâna! Eu am muncit pe brânci de m-am îmbogățit!

  2. Ciutacu…cine îl mai plateste și pe asta sa împroaște cu fecale mai mult în dreapta decât stânga,interesul cui îl face el?🤔

  3. Bravo Ciutacu ! De fapt a spus :”… toți din presă șantajează …toți din presă iau șpagă dar nu toți din presă au srl-uri sau ong-uri care căpușează guvernul, ministerele, societățile de stat, partidele politice. Și nu toți bărbații din presă se mărită bine și convenabil pentru integritatea viitoarei declarației lor de avere”.

  4. Pai daca presedintele cu 6 case a sfidat toti profesorii „Ghinion”, de ce nu ar face-o si Rares?

  5. parlamentar cu ceas de 30.000 de eur ești mai cocalar decât Adrian Copilu Minune

  6. Hai sa citim mesajul nu să criticăm pe cel care îl spune. Rujatul se laudă cu banii câștigați la o firmă cu datorii de milioane de € la bugetul statului. Doar asta ar fi suficient să îl excludă din viața politică. Plus , să nu uităm cele 30 de zile. Promise.

  7. S-a simtit cu musca pe caciula si a iesit ca sarpele la drum incins sa-si apere gasca,colegii,care,de 30 de ani, ne aleg presedinti, prim ministrii, in putine cuvinte, gasca de hoti care ne fura de 30 de ani promitind bunastare la romani. Un ipocrit care in fiecarea= seara ne oropseste cu aceleasi vesnice hahalere abonate, pudrate si parfumate, cu suncile precum porcii de Craciun, pricepute la toate si la fel de ipocrite. Seara de seara analizeaza si ne toaca nervii cu reclame de prost gust, razboaie, guverne, presedinti, pensii… Nu stiu face altceva.Balcaniada curata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.