Consultări la Cotroceni

Consultări la Cotroceni

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

4 Comentarii

 1. Motto:
  „Că-i un fel de război între capul greoi
  Și sufletul nostru cu-ale sale nevoi
  Că iubiții-s păuni, într-un sat de nebuni
  Că și ziua de luni poate-aduce minuni”
  (Alexandra Usurelu si Mircea Vintila – Ceva se întâmplă cu noi)_/
  Desi pare putin probabil, s-ar putea ca după încheierea primei runde a consultărilor de la Cotroceni să se formeze un guvern stabil prin desemnarea unui nou premier din partea PNL si refacerea coalitiei PNL-USR-UDMR, având în vedere „că și ziua de luni poate-aduce minuni”. Depinde de Klaus Iohannis de a pune capăt crizei politice la care este părtaș dacă nu cumva chiar initiator, prin renuntarea la Florin Cîțu. Lăsând la o parte faptul că Florin Cîțu este o nulitate politică, dacă Iohannis îl va desemna tot pe el pentru formarea unui nou guvern, înseamnă că presedintele crează cu premeditare un conflict de natură constitutională si o prelungire a crizei politice cu consecinte dezastroase pentru țară, fiind pasibil de suspendare.

 2. Gurile rele afirma ca Zerodoctul națiunii va face consultările cu stetoscopul, costumat în sacou alb cu guler de culoarea cintezoiului, adică galben pe piept. Suntem convinși sa aflam ca după ce le va lua tensiunea o sa le-o mai da înapoi? Oare dacă vinde tensiunea luata își mai poate cumpăra 2 case?
  PS. Suntem curioși sa vedem ce tratament anticovid le va propune participanților și ce praf ii va mai oferi inpiedecatului ca sa-l mențină într-o starea halucinogena permanenta?

 3. Acuma Iohannis sta sa fete Guvernul Si Mai Al Meu, decat cel raposat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.