Pentru 6 persoane aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
- 200 g somon proaspăt
- 200 g somon afumat
- 200 g file de merluciu
- 2 albușuri
- 50 g icre de Manciuria
- 200 g smântână
- 500 g cartofi
- 50 g brânza de vaca
- 1 rulou de foietaj
- 250 gr spanac [facultativ]
- sare de bucătărie, piper
Mod de preparare:
Puneți cartofii bine spălați și necurățați la fiert, în apă cu sare. Într-o formă pentru tartă întindeți foietajul, înțepați-l cu furculița și puneți-l la copt 10 minute, în cuptorul încins la 200° C (termostat 7).
Citiţi continuarea reţetei aici
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.