Coroană de somon afumat

Pentru 6 persoane aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

  • 200 g somon proaspăt
  • 200 g somon afumat
  • 200 g file de merluciu
  • 2 albușuri
  • 50 g icre de Manciuria
  • 200 g smântână
  • 500 g cartofi
  • 50 g brânza de vaca
  • 1 rulou de foietaj
  • 250 gr spanac [facultativ]
  • sare de bucătărie, piper

Mod de preparare:

Puneți cartofii bine spălați și necurățați la fiert, în apă cu sare. Într-o formă pentru tartă întindeți foietajul, înțepați-l cu furculița și puneți-l la copt 10 minute, în cuptorul încins la 200° C (termostat 7).

Citiţi continuarea reţetei aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.