Cristian Tudor Popescu, „gândire slută, demn de milă”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este criticat în termeni duri de către vedeta Antenei Stars Mihai Morar, după o declarație a sa despre natalitate.

CTP a afirmat la Digi 24, referindu-se la natalitate, că oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție față de existența lor. În opinia acestuia, cu cât oamenii sunt mai mulțumiți de viața lor, cu atât sunt mai puțin dispuși să aibă copii.

„Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghițit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulțumiți în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe”, a adăugat jurnalistul.

„Într-o ţară că Finlanda, bătrânii nu au nevoie de copii, n-au nevoie de toiagul bătrâneților lor. Au bani din pensie. Să vedem spre ce duce această grijă excesivă a statului faţă de anumite categorii de cetăţeni”, a mai spus CTP.

Declarațiile au dezlănțuit furtuna pe Facebook. Mihai Morar, vedeta Antena Stars, îl desființează pe CTP, vedeta Digi 24.

„Ce personaj urât, ofilit, odios! Nu mă preocupă deloc gândirea lui slută. Consider că e, mai degrabă, demn de milă. Mă îngrijorează zâmbetul nătâng al moderatorului, care nu numai că nu are o reacție, dar nici măcar nu îi cere bătrânului demn de milă o explicație. Cu tristețe, Un tată mai sărac, care a făcut copii ca să nu ajungă să îmbătrânească în gândire atât de hâd”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook, referindu-se la Cristian Tudor Popescu.

Despre Ioana Radu Articolele 581
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*