Cui a dedicat Ianis Hagi golul calificării la EURO 2024

 Unul dintre jucătorii mereu luați în vizor pentru că s-a aflat pe lista selecționerului Edi Iordănescu de fiercare dată când nu a avut probleme cu accidentările și că, de fapt, nu ar avea ce căuta la echipa națională este Ianis Hagi. Un fotbalist care, orice ar face, indiferent cât de bine ar juca, va purta toată viața pe umeri imensa povară și responsabilitate a numelui tatăului său, Gică Hagi.

Ianis e conștient tot timpul că având numele de Hagi are o datorie uriașă. Și, la 30 de ani după ce Gică Hagi marca de la 25 de metri cu un șut cu stângul în poarta galezilor la Cardiff, la Felcsut, în micuțul sat din Ungaria cu stadion de primă divizie, Ianis șuta tot cu stângul, imparabil, în poarta israelianului Glazer și aducea victoria și calificarea. Hagi junor are o dedicație specială pentru acest gol.

„Ne-am îndeplinit obiectivul. Pentru asta ne-am pregătit și cred că am ajuns la EURO pe merit. Cred că am reușit să ne adaptăm la orice situație, indiferent de teren, de joc.

Am luat gol, dar am reușit să fim calmi, echilibrați. Știam că vor veni golurile și victoria. Am spus și la conferința de presă că România e pregătită. Am fost pregătiți de orice.

E clar că suntem conștienți de ce am făcut. Sperăm să terminăm pe primul loc, suntem profesioniști și ăsta e gândul nostru. Apoi vom petrece, pentru că am meritat.

Această generație are două calificări la EURO U21, o semifinală la U21. Cei mai experimentați au o calificare la EURO în 2016. Avem încredere să ne batem cu toți.

Dedic calificarea întregii țări, chiar și când nu au fost meciurile bune suporterii au venit la meciuri. Apoi familiei și celor care mă iubesc și pe care îi iubesc”

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Hai, beeey, mă leși?
  Terminați cu pămpălău’ ăsta prezentat ca cado’ înfășurat în Foaye dă Ambalat Pește ghezepisdă, mituită dă klanu’ maki’!
  Ăsta a fost „meci” de REPREZENTATIVĂ? Nu vă vine să rîdeți?
  Nu-s suficiente „dinastiile” din ministere, Milițîie, Arrmiye, Giustitzîie, muzică poporal-patriotikă, acum creeați „dinastii” șî în fuțibollu’ dă că’t dîn Rro’? Mai lăsați-ne……[Rumburak]

 2. Copilul este inca departe de a fi un jucator serios si cu respect fata de spectatori. Uitati-va la pozitia lui, cu degetul la ureche, sugerand ,, sa va aud acum ,,. Un jucator cu adevarat mare nu face din reusita sa, o persiflare la adresa celor care platesc si din care are si el parte. In concluzie ar fi, ,, aschia nu sare departe de trunchi,, insa in cazul acesta aschia a sarit cam departe. Totusi sa punem comportamentul in contul tinereti fragede !

 3. Ma uimeste si ma intristeaza in egala masura , cultul personalitatii care se creeaza in jurul unui fotbalist care a intrat pe 26 de ani , mediu ca valoare fotbalistica interna , si mediocru la extern ! Infantuare , proasta crestere , freze , bentite , pomadat si pensat, obsedat sa fie primul la poze – acestea il recomanda pe printisor ! S-au facut presiuni imense pe Iordanescu , pt. a nu lipsi de la Nationala ! Baietii , se feresc de el in vestiar ! E O NEBUNIE !

 4. banuiesc ca gianis asta tot „opera” grupului interlopo securist de la Cluj pentru ca toata mass media e la picioarele nulitatii sale! scopul e sa se acopere starea mizerabila a fotbalului romanesc si sa poata cefura fura in continuare titluri cu arbitrii kovascs ,radu beto petrescu,fesnic,popa,etc. de multi ani deja se straduiesc sa ofere nationale grupe accesibile in preliminarii prin trafic de influenta la uefa si in sfarsit au reusit sa produca o calificare!

 5. Mulți romani pe aici (Bahtalo Romales!) – iubiți Țara asta foarte mult! Învtați să vă bucurați că se pare că ați uitat! Dincolo de politică și de aburelile scrise în ziare sau debitate la televiziuni de 2 bani se mai întâmplă câte ceva bun. Desigur pe aici sunt cei care se pricep la politică (mai ales la războaie). Aștept cu interes părerile amazoanelor din zonă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.