Unde au fost surprinși Udrea și Băsescu (Foto)

Traian Băsescu a ieşit să ia prânzul la un local de lux din nordul Capitalei cu mai vechea sa parteneră într-ale învârtelilor, Elena Udrea, conform cancan.ro.
Îmbrăcat la patru ace, fostul președinte a părăsit primul localul, după întâlnire, fiind urmat de fosta deputată.

Traian Băsescu a fost flancat de SPP-işti la ieşirea din local, urcând într-o limuzină Mercedes, deşi, în perioada în care era şef al statului, obişnuia să fie văzut la volanul unei Dacii, fie ea Logan sau Duster, remarcă publicația.

„Blonda de la Cotroceni”, cum era numită Elena Udrea atunci când era consiliera prezidenţială a lui Traian Băsescu, a ales o ţinută foarte sexy pentru întâlnirea cu fostul președinte, atât vestimentaţia, cât şi pantofii fiind de culoare roşie. La ţinuta în întregime roşie, Elena Udrea a asortat o geantă neagră, mai notează tabloidul.

Recomanda 1
Author

13 Comentarii

 1. Doi nenorociti care au manipulat si furat, au protejat sau au fost protejati sa ”inta si sa fure valori imense, inclusiv constiinta romanilor au ajuns sa o murdareasca !!!

 2. „fostul președinte a părăsit primul localul”. Care local? Cum se numeşte? Unde se află?

 3. Un titlu plin de insinuari ! Unde au fost surprinsi ?… dupa unele insinuarri …la toileta ,el cu pantalonii cazuti de emotie ,ea in genunchi molfaind ceva…Oricum ,niste personaje care au inceput sa devina tot mai antipatice si nepopulare asemenea tuturor specimenilor din jurul lui Basescu precum prinsul Pol si prinsa Lia [prinsi la furat] ,Videanu ,Berceanu ,Bica,etc

 4. mi se pare dubioasa..tomata aceasta>ii intinde mana ca un varcolac..lui basescu-il trage pe aproape de cusca;ce mai vrea stearpa de la acest plescoi?((

 5. pare cam dubioasa ..aceasta tomata>si cum ii intinde mana-ca un varcolac ,ce-l trage aproape de cusca ei<
  ce mai vrea stearpa lipoveanului de la acest plescoi?

 6. SE ÎNTÂLNESC ȘI EI ”SĂRĂCUȚII”,LA O CÂRCIUMĂ, CĂ VREMURILE CÂND CUCOANA BÂNTUIA ÎN MIEZ DE NOAPTE PE ALEILE PALATULUI,SAU DUS !!!!

 7. Câți dintre cei 17-18-19 de milioane de locuitori ar mai fi interesați de ceeace fac cei doi ? Poate doar câțiva.
  Nu înțelege nimeni dece un fost preș….se bucură de atâtea avantaje…..Pază cu mulți gabori în spate,case peste case,unele fiind denumite ”birouri de lucru”!!!!! Dece nu poate răspunde un cetățean al României atunci când vinde FLOTA țării pe nimic,iar frate-său se lăfăie în mormanul de euroi, cu țiganii la bulău ?Și câte ar mai fi ? Cășuneanu,Popoviciu,casa din Mihăileanu,alea vreo 60 și ceva de case date într-o zi ?Vai!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*