Cum fentează Băsescu blocajul de pe DN1

Dacă pentru mii de români care se îndreptau vineri spre Valea Prahovei drumul a fost un calvar, nu același lucru se poate spune despre Traian Băsescu.

Băsescu a ajuns vineri la Predeal evitând blocajul de pe DN1 din zona Nistoresti.

Circulând în coloană oficială, Băsescu nu a avut nicio problemă cu aglomeraţia de pe DN1, unde maşinile au mers bară la bară cu cel mult 10 kilometri la oră.

În zona Nistoreşti, coada de maşini se întindea vineri pe opt kilometri.

Coloana oficială formată din şapte maşini a depăşit blocajul pe contrasens, potrivit Realitatea TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8400 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.