Cum le dă un lider PSD apă la moară protestatarilor

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, s-a declarat convins, într-o conferință de presă susținută alături de Florin Iordache, că conținutul ordonanței 13 care a generat proteste se va transpune în lege, în Parlament.

”Eu cred și sunt convins că în Parlament tot ce a fost în Ordonanța 13, sunt convins că în Parlament în perioada următoare, nu știu, o lună, două, trei, procedurile parlamentare trebuie să le respectăm, sunt convins că conținutul acelei ordonanțe sigur că se va transpune în lege, pentru că ați vazut ce se întâmplă la Curtea de Apel Alba, la Curtea de Apel Cluj, justiția nu poate să funcționeze”, a declarat Paul Stanescu, citat de presa locală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8558 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.