Cum să-ți înveți prietena sau soția să joace poker

Sunt una dintre cele mai experimentate din lume când vine vorba de a învăța femeile cum să joace poker. Anterior, am predat cursuri de poker pentru sute de femei prin intermediul organizației de abilitare feminină Poker Power.

Am scris cartea de poker pentru femei, A GIRL’S GUIDE TO POKER.

Am condus aproape fiecare atelier de poker pentru femei la care te poți gândi în afara unei petreceri a burlacilor. (Deși o dată un grup de prietene și soții m-au angajat să creez un atelier de poker înainte de nuntă pentru prietenii și soții lor).

Citeste articolul complet pe blogul 888poker.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.