Cum va fi vremea marţi şi miercuri

Potrivit datelor ANM, marţi, vremea va continua să se încălzească uşor, devenind caldă în toate regiunile, chiar deosebit de caldă în sudul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord şi la munte, unde izolat şi trecător va ploua slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 23 de grade în vestul şi sudul Olteniei. Minimele termice se vor situa între 0 şi 10 grade, uşor mai scăzute în estul Transilvaniei.

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Miercuri, vremea se va menţine caldă în toată ţara, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice. Cerul va fi temporar noros şi va ploua ziua în nordul, centrul şi nord-estul teritoriului, iar după-amiaza şi în prima parte a nopţii pe arii mai restrânse în restul zonelor. Ploile vor fi şi sub formă de aversă şi pot fi însoţite de descărcări electrice. Trecător la munte, în partea a doua a intervalului, precipitaţiile pot fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare mai ales în cursul zilei în majoritatea regiunilor, iar în zona montană înaltă va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în Maramureş şi 24 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 0 şi 9 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.