Da ori ba? Nicușor Dan menține suspansul

Nicușor Dan a venit, miercuri, la prima ședință a PNL după alegerile locale, dar a evitat să răspundă clar dacă se va înscrie sau nu în această formațiune.

„Am fost invitat la ședința de conducere a PNL și am venit cu plăcere pentru că e un partid care m-a susținut puternic în aceste alegeri locale. Am venit să îmi reafirm parteneriatul cu ei. Acesta este răspunsul pentru acest moment”, a spus Dan.

Întrebat dacă exclude să devină la un moment dat membru al PNL, el a răspuns: „Ce se va întâmpla în viitor o să vedem. Pentru moment vreau să mă concentrez pe problemele pe care le are Bucureştiul şi în acest moment am venit să stau de vorbă cu partenerii mei din PNL”.

Biroul Permanent Naţional al PNL s-a reunit la sediul central al partidului pentru analiza rezultatelor la alegerile locale şi pentru a decide politica de alianţe.

Nicușor Dan a fost întâmpinat, la sediul PNL, de premierul Ludovic Orban, președintele partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. A venit sa-i aduca cosciugul lui Orban. Ordin de la comanduire.
  Nu va mai trece multa vreme si romanul Orban va fi asezat in el, cu bocetele de rigoare.
  Ps. Suntem convinsi ca un cor profesionist de bocitoare va da solemnitate momentului.

 2. Joaca pe 2 fronturi deoarece se gandeste si are un plan pentru viitorul lui si al usr-ului! Hai „plicusor”, sari direct in locul paratrantorului ca urmas al lenii si urii viscerale dar cu bunastare uriasa!

 3. Un prim drum sa pupe ghiulul betivanului si sai multumeasca ca l-a facut primar..In realitate Mucusor e doar paiata lui nea Lucovici,care si el la randul lui e paiata lui nea Klausica,care o sa conduca primaria Bucurestiului din umbra.Restul gargarei cu ,,partenerei liberali,,/,,un primar nou,,/,,politica de aliante,,/,,concentrarea PE MOMENT (adia pe urma le lasa in plata Domnului)pe problemele pe care le are Buurestiul..e doar la deruta pentru cei care au votat cu Mucusor.Cea mai tare e aia cu /am venit din PLACERE la sedinta de conducere Pnl/in timp ce se da lovit in aripa pentru prostimea care l-a votat daca intra sau nu pe USA pnl-ului.

 4. HOTII,Hotii,Hotiii ! Sariti lume,sariti U.E. USL a afost prinsa cu furtul, au fost prinsi cu rata in sac si presedintele lor Barna face presiuni asupra Biroului Electoral mai rau ca pe timpul lui Ceausescu,si le da indocatii.Rata furata e in sac si nu se da voie sa o vada poporul,dovada mafiei si coruptiei .Guvernul Orban si cel mai iubit fiu al poporului Johannis se opune ca hotii sa fie dovediti prin renumararea buletinor de vot. Franta jubileaza, agenta lor a castigat primaria cu sprijinul lui Johannis si a serviciilor din subordinea lui care acopera furaciunile la alegeri. Nu-i asa Johannis ca PSD e de vina ? Si daca se rascoala populatia Bucurestiului pe unde va fugii Johannis ?

 5. Hotii,Hotii,Hotiii ! Sariti lume,sariti U.E. USR a afost prinsa cu furtul, au fost prinsi cu rata in sac si presedintele lor Barna face presiuni asupra Biroului Electoral mai rau ca pe timpul lui Ceausescu,si le da indocatii.Rata furata e in sac si nu se da voie sa o vada poporul,dovada mafiei si a coruptiei .Guvernul Orban si cel mai iubit fiu al poporului Johannis se opune ca hotii sa fie dovediti prin renumararea buletinor de vot. Franta jubileaza, agenta lor a castigat primaria cu sprijinul lui Johannis si a serviciilor din subordinea lui care acopera furaciunile la alegeri. Nu-i asa Johannis ca PSD e de vina ? Si daca se rascoala populatia Bucurestiului pe unde va fugii Johannis ?

 6. Hotii,Hotii,Hotiii ! Sariti lume,sariti U.E. USR a afost prinsa cu furtul, au fost prinsi cu rata in sac si presedintele lor Barna face presiuni asupra Biroului Electoral mai rau ca pe timpul lui Ceausescu,si le da indicatii.Rata furata e in sac si nu se da voie sa o vada poporul,dovada mafiei si a coruptiei .Guvernul Orban si cel mai iubit fiu al poporului Johannis se opune ca hotii sa fie dovediti prin renumararea buletinor de vot. Franta jubileaza, agenta lor a castigat primaria cu sprijinul lui Johannis si a serviciilor din subordinea lui care acopera furaciunile la alegeri. Nu-i asa Johannis ca PSD e de vina ? Si daca se rascoala populatia Bucurestiului pe unde va fugii Johannis ?

 7. Asta-i romanul patriot care se sprijina pe straini pentru binele romanilor!”Cine-au indragit strainii/Manca-i-ar inima cainii/Manca-i-ar casa pustia/Si neamul nemernicia”(Eminescu).

 8. PSD este in plina depresie!Armata PSD a rupt frontul si a luat-o la fuga spre casa,trebuie culeasa recolta de pe camp!
  In Deveselu zombii si varcolacii oltenesti au preluat Primaria care va fi deschisa numai noaptea,fara tarusi ,fara usturoi,fara cruce!

 9. Eu nu mai inteleg nimic. Ori va intra USR-ul in PnDL si dispar prin absorbtie si canta toti Cumbaya, ori PDL-isti din PNL vor trece la USR ca pare ca astia sunt in crestere. Nu de alta da nu mai stiu cu cine sa votez. PSD e la PnDL la Iasi si tot asa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.