Daniel Constantin: Aveam o relaţie bună cu Piedone, nu comentez deocamdată scrisoarea

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, că a primit scrisoarea lui Cristian Popescu Piedone privind demisia acestuia din toate funcţiile din partid şi solicitarea organizării unui congres extraordinar, însă deocamdată se abţine să comtenteze.

„Sunt la Timişoara şi muncesc, suntem toţi în campanie, ieri la Arad, o să comentez ceva mai târziu după ce văd exact tot ce zice dnul Piedone acolo…”, a spus Constantin, potrivit realitatea.net, care citează Newsin. De asemenea, el a afirmat că se afla într-o relaţie bună cu primarul Sectorului 4, care nu şi-a exprimat până acum nemulţumirile legate de activitatea sa.

Cristian Popescu Piedone i-a transmis, vineri, preşedintelui PC, Daniel Constantin, o scrisoare prin care îl anunţă că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, cerând un Congres extraordinar, şi anunţă că intenţionează să candideze pentru a prelua şefia conservatorilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.