Demisie de la Antena 1 cu scandal

Jurnalista Laura Nureldin a demisionat de la Antena 1, unde prezenta Observator, lansând acuzatii, potrivit unui mesaj care a ajuns în presă.

„Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situaţia în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri.

Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte faţă de mine (n-aş vrea să folosesc cuvântul „discriminare”) primează în faţa profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune. Dar, la urma urmei, Observator este „despre oameni”. Poate că va ajunge şi „aşa cum trebuie să fie”. Din toate punctele de vedere”. Din luna mai voi părăsi echipa Observator”, a transmis jurnalista.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

7 Comentarii

 1. Daca vorbim de discriminare, putem aduce in discutie in acest caz si in altele similare in primul rand discriminarea pozitiva.
  A se citi, in cazurile Nureldin, Cabral si Majda pentru a cita doar cele mai cunoscute, ca acestia au fost promovati in primul rand pe criterii de diversitate kalergica, adica impusa.
  E o cota anume, in toate televiziunile din lumea zisa libera, care trebuie sa consiste din personaje de culoare. Asa e directiva de „sus”. Unde sus nu inseamna varful statelor, ci ierarhia transnationala care dicteaza acelor varfuri.
  Restu e can-can si sa vorbim sa n-adormim.

 2. trebuia sa reziste si sa ii dea apoi in judecata, avand probe pentru hartuire (L 167/2020).

 3. @Europe: The Final Countdown
  Mo Asumang !

  100%
  it’ da mo/fo final countdown

  -nici cu tzi’ganu Toto Cutugno nu avem scrupule,
  trebuie pomenit,
  „unite,unite,europe!”

 4. Discriminare in Romania? Nu ai justitie pentru asa ceva. [NewsReader]

 5. Monika ‘Mo’ Yaa akoma Asumang este o prezentatoare, regizor, actriță și scriitoare germană. Ea a creat documentarul din 2014 The Aryans, în care se confruntă cu rasiști ​​atât în ​​Germania, cât și în SUA

  Aryans 2014
  Marioneta 2010
  Roots Germania 2007
  Suck My Dick 2001

 6. @Europe: The Final Countdown

  -negri=discriminare negativa
  -albi=discriminare pozitiva

  definitia pare….discriminatorie!!!!!!!!!!!

 7. Parca ati fi Iesca tu iventatoare stiri moderne si nu vine vinerea sâmbăta evident sau duminica. Da ce are tu nu e știri sambata sau ce nu e crime se opreste lumea sau ce? Ma da comode sunteti tu. Da daca ereati de garda la urgente ce faceati? Sau daca ereati femeia lu Pandele ce faceati?Mai hine faceti o mira prin care cei ce vor stiri la A1 sa se uite de îndată la A3.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.