Dezvăluire halucinantă despre procurorul vedetă al DNA

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, un client cunoscut al procurorilor, susține că, într-un interogatoriu cu procurorul demisionar al DNA Ploiești Mircea Negulescu, magistratul a început să facă remarci cu tentă sexuală la adresa Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

„În loc să mă întrebe ce s-a întâmplat legat de cazul respectiv pentru care m-a chemat, a schimbat tema dialogului, pentru că între timp a intrat în birou un ofițer, un angajat de la DNA Ploiești pe care nu-l cunoșteam, care i-a adus o carte de identitate și i-a zis că a venit doamna Alina Petre, nora lui Virgil Măgureanu. Mi-a arătat buletinul dânsei, îl avea în mână și m-a întrebat: ”Vă place cum arată? N-ați vrea să încercăm un sex oral cu dânsa acum, pe-aici?”, a povestit Oprea într-un interviu.

Întrebat ce i-a răspuns procurorului, edilul a declarat: „Efectiv prima dată am rămas stupefiat de bancul respectiv și i-am spus: ”Cred că am venit pentru altceva aici, nu pentru astfel de discuții”. Și mi-a răspuns: ”Ce, nu mai știi de glumă?”.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a anunţat că aşteaptă dezminţiri, declarându-se şocată de acest comportament. „Dacă aceste lucruri sunt adevărate, îmi este SCÂRBĂ și propun un moment de JENĂ pentru acest Procuror DNA!!! Aștept dezmințiri!”, a spus Alina Petre. Procurorul Negulescu nu a avut o reacție până acum la acuzația adusă de primarul din Sinaia.

DNA structura centrală a anunțat miercuri că Mircea Negulescu a cerut încetarea activităţii în cadrul instituției, după o înregistrare difuzată de România TV în care magistratul stă de vorbă cu soţia omului de afaceri Vlad Constantin, inculpat într-un dosar. În înregistrarea difuzată de România TV Negulescu numește doi procurori din Ploiești „zdrențe ordinare”. (Detalii aici)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8558 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.