DIICOT face achiziții de jumătate de milion de euro

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) vrea să cumpere 22 de autoturisme, prin licitaţie deschisă, pentru care estimează că va plăti aproape 2,24 milioane lei (487.000 euro), cu TVA, din fonduri bugetare, potrivit unui anunţ de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Achiziţia este împărțită în trei loturi. Primul include 20 de autoturisme cu capacitate cilindrică între 1.500 şi 1.600 de centimetri cubi, valoarea estimată fiind de 1,66 milioane lei, cu TVA inclus. DIICOT mai vrea un autoturism cu o capacitate cilindrică de 2.000 centimetri cubi, pentru care ar plăti aproape 62.000 euro, cu TVA. Ultimul autovehicul este de capacitate mai mare, cuprinsă între 2.800 şi 3.000 de centimetri cubi, cu un cost estimat la 63.000 euro, cu TVA. Participanţii la licitaţie trebuie să depună o garanţie de 1% din valoarea estimată a fiecărui lot.

Pentru lotul de 20 de maşini, furnizorul va depune o garanţie de bună execuţie în cuantum de 10% din valoarea lotului, fără TVA, în maximum 5 zile de la semnarea contractului, iar aceasta va fi păstrată pe toată perioada de valabilitate a contractului. Termenul de depunere a ofertelor este 14 noiembrie, urmând să fie deschise în ziua următoare. Pentru a fi eligibili, aceştia trebuie să demonstreze că nu au restanţe la bugetul general consolidat.

Recomanda

1 Comentariu

  1. ESTE ”BINE”….CHIAR FOARTE BINE….BUGETUL ESTE MĂRINIMOS LA ACEST CAPITOL. ALTE CAPITOLE POT AȘTEPTA….

Comentariile sunt închise.