Direcţia Naţională Procorupţie

Strategia de Securitate Naţională aprobată de CSAT va fi anulată.

Strategia Anticorupţie pentru perioada 2016-2020 legiferată de Guvernul Cioloş va fi desfiinţată.

Toţi corupţii vor fi eliberaţi din puşcării imediat, iar dosarele de corupţie aflate pe masa procurorilor sau pe cea a judecătorilor vor fi aruncate la coşul de gunoi.

Parlamentul se va întruni în regim de urgenţă pentru a vota o lege care să-i oblige pe toţi cei care vor să obţină funcţii de conducere în instituţii publice ori îşi doresc să candideze pentru diferite demnităţi să facă dovada că sunt corupţi.

Direcţia Naţională Anticorupţie se va transforma în Direcţia Naţională Procorupţie şi-i va ancheta pe politicienii care, în ciuda calităţilor cu care sunt înzestraţi, au furat prea puţin.

Lucrările pe bani publici nu vor mai fi licitate, ci vor fi oferite prin încredinţare directă politicienilor şi amicilor acestora care oferă cea mai mare şpagă.

România va anunţa Uniunea Europeană că a ales calea corupţiei şi va solicita ridicarea MCV-ului.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, îşi va cere scuze de la toţi fanii luptei anticorupţie, va recunoaşte că a fost învins de popor şi va demisiona. Apoi, se va întoarce acasă, la Sibiu, şi va scrie o nouă carte, intitulată „România lucrului bine corupt”.

Păi, ceva va trebui să se întâmple în cazul în care referendumul lui Klaus Iohannis nu va fi validat din lipsă de cvorum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.