Două spitale din București, în carantină

Spitalul Clinic „Victor Babeş” şi Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş din Capitală au intrat în carantină din cauza numărului mare de cazuri de gripă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore.

„Sunt două, Victor Babeş şi Matei Balş pentru că au un număr foarte mare de cazuri, sunt măsuri de precauţie pe care spitalele aleg să le ia. Sunt focare în Bucuresti, Iaşi şi Constanţa”, a declarat purtătorul de cuvânt presei.

De asemenea, Spitalul Slatina a intrat în carantină, din cauza cazurilor de gripă. Totodată, accesul vizitatorilor a fost interzis sau limitat pe secțiile spitalelor județene din Arad și Timișoara, din cauza gripei. La Cluj, programul de vizită a fost redus la 30 de minute.

La nivel național, până vineri, numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 17.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. Buna dimineta! Spitalele de boli infectioase sunt MEREU in carantina, conform protocolului de functionare!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.