Drama muncitorilor loviţi de şoferul bulgar. A decedat şi rănitul

Angajatul de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova care a fost rănit grav în urma accidentului din 24 aprilie, în care o colegă a sa şi-a pierdut viaţa, a murit la spital.

Anuntul a fost făcut de reprezentanţii DRDP Craiova.

”Cu toate eforturile, supraomeneşti, depuse de personalul medical, cu toate rugăciunile familiei şi colegilor, colegul nostru rănit în tragicul accident de pe DN 6, din urmă cu 2 săptămâni, nu a reuşit să treacă peste gravitatea rănilor suferite şi a decedat, suntem alături de familia greu încercată şi vom ajuta cu tot ce este nevoie, ca o adevărată familie ce suntem”, a transmis Călin Cosmin, directorul regional al DRDP Craiova.

Pe 24 aprilie, cei doi muncitori făceau lucrări de decolmatare când au fost loviţi de un vehicul.

“Pe DN 6, pe raza localităţii Răcari, a avut loc un eveniment rutier foarte, foarte grav. Un autocamion care circula pe banda 1 a lovit remorca de semnalizare luminoasă care atenţiona participanţii la trafic că se efectuează lucrări în zona drumul public de către angajaţii de la Drumurile Naţionale, a împins remorca cu tot cu maşina de regie, a împins-o la 30 de metri, a lovit utilajul cu care se lucra pentru colmatări. A lovit doi dintre colegii noştri. Lucrările erau semnalizate corespunzător. Angajaţii erau însoţiţi tocmai pentru a nu avea astfel de probleme de acele remorci de semnalizare cu săgeţi luminoase, vizibile de la distanţă foarte mare”, afirmatu atunci oficiali ai DRDP Craiova.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj anunţau că accidentul a fost provocat de un şofer bulgar.
“În după-amiaza zilei de 24 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au constatat faptul că, un bărbat, de 68 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR) pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane, o femeie de 45 de ani şi un bărbat de 54 de ani, ce efectuau lucrări de întreţinere a carosabilului, pe banda 1”, arătau poliţiştii.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. Data viitoare puneti zid de beton, astfel idiotul se incrusteaza in el, piesa de muzeu. 😉

    Rugaciunile, ce sa zic, ma rog si eu sa am bani, sanatate, si sa scap de unii… :))

  2. De unde se vede ca la lucrarile viitoare de pe soselele rromanistaneze, protectia ar trebui sa se faca cu cate un tanc in fatza si unul in spate ptr a evita astfel de accidente.

  3. Ce te faci daca bizonul vine din lateral sau de deasupra ! :)))

    Cate tancuri per sofer ? tancul din cap e problema !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.