Duel românesc la Shenzhen

Două echipe de jucătoare românce au acces în sferturile probei de dublu de la Shenzhen.

Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara s-au calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului din China.

Cele două românce au trecut în primul tur de perechea Natela Dzalamidze/Xenia Knoll (Rusia/Elveţia), cap de serie 4, scor 6-3, 6-7 (6), 10-8, după o oră şi 50 de minute de joc.

În sferturile la dublu, Buzărnescu şi Bara vor juca cu Irina Begu și Simona Halep.

Perechea formată din Simona Halep şi Irina Begu s-a calificat la rândul său, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu.

Halep şi Begu, care fac perechea pentru a patra oară în circuit, au trecut în primul tur, scor 5-7, 6-2, 11-9, de chinezoaicele Xin-Yun Han şi Chen Liang, la capătul unui meci care a durat o oră şi 40 de minute.

Calificarea în sferturile probei de dublu de la Shenzhen este recompensată cu 3.852 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

1 Comentariu

  1. Cred ca Begu & Halep ar trebui sa renunte la intalnirea de dublu si sa se concentreze pe intalnirile de simplu pe care le au.Punctele posibile pe care le-ar putea acumula Simona nu o salta prea mult in clasamentul probei de dublu si nici pe Irina prea grozav.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.