Edward Snowden vorbeşte despre importanţa protejării vieţii private

Fostul consultant al Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA) din SUA Edward Snowden va vorbi miercuri – într-un mesaj de Crăciun – despre importanţa protejării vieţii private şi va cere încetarea ‘supravegherii în masă’, potrivit AFP şi EFE, preluate de AGERPRES.

‘Împreună, putem să găsim un mai bun echilibru, să punem capăt supravegherii în masă şi să-i amintim guvernului că, dacă doreşte cu adevărat să ştie cum ne simţim, este mai ieftin să întrebe decât să spioneze’, afirmă Edward Snowden într-o declaraţie ce va fi difuzată miercuri de Channel 4 şi al cărei conţinut a fost comunicat marţi de acest canal de televizune.Integral pe AGERPRES

Sursa: AGERPRES

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.