Emil Boc ar vrea să pună frână unificării PNL – PDL

Fostul premier Emil Boc spune că nu susţine pierderea identităţii PDL în urma unei fuziuni cu PNL, apreciind că ambele formaţiuni trebuie să se regăsească într-o „formulă nouă”, dar abia din 2015, iar până atunci ar trebui să se concentreze pe formarea unei alianţe pentru prezidenţiale, scrie Mediafax.

Boc a spus că cele două partide ar trebui să se concentreze pe formarea unei alianţe în perspectiva alegerilor prezidenţiale, după care să discute, anul viitor, despre modalitatea în care se va face fuziunea şi sub ce nume.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.