Evaluarea lui Edward Iordănescu înaintea meciului cu Zira

Tehnicianul formaţiei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat că i-ar fi plăcut să poată spune că giurgiuvenii sunt favoriţi în dubla manşă cu FK Zira, din preliminariile Ligii Europa, însă trebuie să fie precaut, el menţionând că ar fi avut nevoie de mai mult timp pentru omogenizarea echipei.

„Mi-ar fi plăcut să pot spune că suntem favoriţi, dar, din mai multe motive, trebuie să fiu precaut cu o astfel de afirmaţie. Noi suntem la începutul unui proiect nou, de refacere a unei echipe, în alte limite din punct de vedere financiar şi al mediei de vârstă. Aveam nevoie de mai mult timp pentru omogenizare, nu am avut toţi jucătorii la pregătire de la început, încercăm să construim din mers. Vom lupta însă, vom da totul, pentru o reprezentare onorabilă a ţării, pentru calificare, una foarte importantă pentru noi”, a spus Iordănescu.

Partida Astra Giurgiu – FK Zira, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.30. Returul va avea loc săptămâna viitoare.

Recomanda
Eugenia Solomon 834 Articole
Author