Expoziţia de greaţă şi eşec

Cine şi-a imaginat că preşedintele României este dispus să răspundă la diferite întrebări despre care să nu ştie numic dinainte s-a înşelat. La precedenta experienţă cu Victor Ponta, la prima apariţie, s-a făcut de rîs. Orice împiedicat ar fi fost mai ager. Acum, după ce s-a văzut cu mai marii lumii şi a început să lucreze şi la statuia sa pentru poarta Raiului, pentru ce să se dea de gol? Consideră o obrăznicie dreptul de a afla ce şi cum gîndeşte! Gîndurile sale au valoare de tezaur şi sunt mai ceva ca un secret de stat. Pentru ce să îşi inventarieze performanţele mărunte? Doar n-o să accepte umilinţa să joace de-a Baba Oarba în faţa poporului?

Cel care stă de vorbă şi cu Sfîntul Anton şi cu Sfîntul Petru nu răspunde unei femei ambiţioase! Ce atîta zarvă! Nu se vede pe faţa poporului roman cît de lovit de fericire a fost în acest mandat? I-a dat avioane, i-a dat rachete, l-a umplut de eroi! El vorbeşte cu poporul prin salutul său însoţit de un zîmbet care, adeseori, arată ca un rînjet.

„Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a zis dînsul.

Știţi cum se întîlneşte Klaus Iohannis cu poporul? Ca la băile de mulţime organizate pentru Papă! Dă noroc cu ofiţerii şi ofiţeresele SRI îmbrăcate în costume populare şi cu membrii PNL, convocaţi la vizita preşedintelui „nostru”. Dacă vreunul are de pus întrebări incomode rămîne fără dinţi.

„Vedeți că deja PSD încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot. Ar fi foarte păcat să repetăm greșeala din 2016, când prin absenteism la parlamentare a fost adus PSD la guvernare și a fost nevoie de trei ani ca să îi înlăturăm, au vrut să subjuge întreg statul român.”

Aidcă dorinţa noastră de a-l vedea pe preşedinte răspunzînd la întrebări este o „manevră”. Nu care cumva să ne scape unul care să-l întrebe, cît au costat sutele de curse Sibiu – Bucureşti şi retur, cu convoi şi protecţie, cu cazări şi diurne, cu combustibil şi întreţinere. Este o manevră oribilă care trebuie împiedecată cu orice preţ. Fie cu arestarea, fie cu internarea la spitalul de nebuni!

Klaus Iohannis nu vrea să ne prezinte viziunea sa asupra statului de drept. Cînd adversarii săi au vrut să schimbe legi şi să numească oameni, în mintea lui, „au vrut să subjuge întreg statul român”. Cînd el îşi numeşte susţinătorii, prietenii şi clienţii în diverse funcţii pentru a deţine controlul total, este stat de drept model, este democraţie, chiar dacă nu depăşeşte aiureala unui soi de bordel politic.

Ţuţării lui Klaus Iohannis (Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Alina Gorghiu etc) se înghesuie să găsească tot soiul de explicaţii despre refuzul preşedintelui de a participa la dezbateri. Felul acesta de servitori ar trebui alungat şi supus oprobiului public. Pentru bruma de putere pe care o au, ei sunt gata să mutileze orice normă morală şi orice regulă democratică. De aceea, ţuţării lui Klaus Iohannis, imediat după căderea acestuia, ar trebui interzişi toți pentru orice funcţie publică. Și trecuţi cu nume şi fotografie în expoziţia de greţuri şi eşecuri ale poporului român.

Căci vorba lui Nicolae Iorga:
„Sasul este bun administrator în marginile oraşului lui, dar capacităţi superioare săseşti în stare să administreze o ţară, pînă acum n-au răsărit”  (Nicolae Iorga, Istoria românilor din Ardeal şi Ungaria, vol. II, Bucureşti, 1915, p. 27)

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 32

61 de Comentarii

 1. Corect!!!!! Huiduma asta nu e în stare sa spună două propoziții fără sa înjure PSD. Ce altceva sa spună în campania lui de dulce de la Istanbul?Căci despre realizările lui din mandatul nemeritat de cinci ani nu are nimic a spune.

  • in poza ca sin bancu cu germanu, bozgoru si tataru. Va spun ei, ca ce vor ei de la voi. Ca voi nu stiti ce vreti. Voi tre sa vreti capitalismu, nu socialismu. Socialismu tre sa fie numa pantru ei. „the Socialism for the Few”.

 2. Deci să înţeleg că după 5 ani de mandat ca Preşedinte, nu ştiţi încă ce viziune de ţară are? După ce a contestat la CCR, cu 70% rată de succes, modificările la legile justiţiei, făcute de PSD, încă nu se ştie ce vrea? Problema însă nu e la el, ci la cei care, precum VV, se prefac acum că vor dialog şi că nu ştiu ce viziune are!

 3. Mesajul echipei actualului președinte este de culpabilizare a celor anti Johannis „votați o analfabetă” … rușine.
  Mesajul tuturor celor care nu îl mai vor pe Johannis președinte ar trebui să fie „nu merg să votez o analfabetă, ci îmi iau înapoi votul acordat acum 5 ani” sau „îi retrag sprijinul actualului președinte” … „nu mă interează cine a intrat în turul doi, pur și simplu cred că acest președinte este toxic”.
  Ați uitat când liberalii și țărăniștii au vota cu Iliescu doar pentru a nu ieși Vadim (Dumnezeu să-l ierte!) președinte? Atunci a însemnat că liberalii și țărăniștii care au votat cu Iliescu au fost comuniști? Asta este …
  Vorba unui fruntaș liberal „In politica am trecut de atitea ori prin momente in care am inghitit broasca si am facut treaba pe care a trebuit sa o fac. Probabil ca voi inghiti si un broscoi acum daca va trebui, dar asa este in politica.”
  Ha Ha Ha …. hai să-l penalizăm pe Johannis nu să o facem pe Veorica președinte!

 4. Atat de mult s-a facut de ras Iohannis in 2015 in fata lui Ponta, incat a castigat alegerile !Ce este astazi Iohannis si ce este astazi Ponta?
  Nicolae Iorga despre sasi:”Moravurile simple, care au fost remarcate inca de scriitorul roman Tacit la Germani, se pot afla si astazi la Sasi, de si n’au ramas nici ei neatinsi de supercivilisatia timpului modern. Simplicitate, sinceritate cinste si loaialitate sint insuiri recunoscute de prieteni si de adversari ai poporul sasesc. El are conceptie severa despre lege si drept, respecta avutul celuilalt.
  Cand Sasii sint aruncati de soarta prin lumea larga,se stiu afla in data. in situatie si sint pe toate terenurile muncitori foarte apreciati.Daca mai luam in sarna, pe linga insusirile acestea ale Sasilor, simtul lor pronuntat de ordine, chibzuiala si linistea, … Sasii sa fie un pretios element in viata de Stat caru,ia-i apartin.
  Ca atare au fost cunoscuti de Unguri si ca atare vor fi cunoscuti de romani :(Nicolae Iorga-Ce sint si ce vor sasii din Ardeal : Expunere din izvor competent-1919)

 5. Acest parazit plin de ura fata de poporul nostru, indrazneste sa vorbeasca de dezbinare si penali, cand el contrar Constitutiei care il obliga sa fie mediator, echidistant a facut tot ce a putut sa semene ura si sa dezbine poporul cu orice ocazie !
  Cand el e primul penal al tarii, infractor dovedit de justitie, samsar de case prin fals si traficant de copii !!!
  Oameni buni, in ce lume traim ? Cat de spalat pe creier sa fii incat sa sustii asemenea specimen ???

 6. Corect și enorm de adevărat spus d-le NISTORESCU.-

 7. unde suntem bă mandolică, la justiţie? Aoleo, hai repede, laba la portofel, că ne lasă ăştia doi fără lovele. Vezi că anişoara e moartă dupe coco, întreabă-l şi pe geoană, da’ lu’ predoiu îi place şi leuşteanu’…

 8. @Paula

  Viziunea aia la care te referi se exprima de regula intr-un proiect de tara. Domnul presedinte n-a fost in stare in cinci ani de mandat sa elaboreze un proiect de tara, desi exista si o comisie in acest sens. Probabil ca-l elaboreaza temeinic, si nu ,,de indata”, si-atunci o s-apara abia in mandatul viitor. De fapt de asta nu vine la dezbaterea cu ,,analfabeta”. Iohannis vrea sa lucreze netulburat la proiectul de tara.

 9. Administratia Prezidentiala a facut achizitii masive de pampersi marimea XXXL pentru adulti. Cineva a inceput sa faca pipi pe el de frica numai cand aude de PSD si Dancila.

 10. „” Felul acesta de servitori ar trebui alungati si supusi oprobiului public ” spune autorul ! Corect ! Acest lucru trebuie sa se intimple cu toti servitorii , inclusiv cu servitorii din presa ! Care sunt la fel de toxici !

 11. Votati normalitatea muta!
  Votati nimicul bine facut si de nevorbit!
  Votati ce vreti si ce intelegeti!

 12. „Gollum”, pe vremea lui Tacit triburile germanice erau BARBARE, ele nu luau ostatici, treceau toate asezarile peste care navaleau prin foc si sabie, mai ceva decat hunii si ulterior mongolii. Nazistul e dotat cu aceasta gena transmisa din mosi-stramosi de-a lungul mileniilor. Nu intamplator a fost instalat in Deal de Mongolul ceacar purtatorul unei gene asemanatoare …

 13. As avea o intrebare referitor la „Pas cu Pas”:
  Johannix a facut deja primu´ pas sau care sint pasii facuti de nu i-am vazut eu?
  Sau lucru ala „bine fäcut” a fost care?

  Vreau si eu o confruntare cu Jonanix

 14. @Fara alogeni in functii publice ! ….: Cat de spalat ? Un pic mai putin spalat decat unul care o sustine pe mahalagioaica !

 15. „Ar fi foarte păcat să repetăm greșeala din 2016, când prin absenteism la parlamentare a fost adus PSD la guvernare și a fost nevoie de trei ani ca să îi înlăturăm”
  Si ce mai lupta a fost! A trebuit sa valideze 3 guverne PSD-iste si implicit numerosi ministri ca sa-i inlature.

 16. Dl Nistorescu va solicit atentia 1(un) minut:”inima romaneasca” e un semn masonic(ochiul) stilizat si piramida pusa invers!O fi bine,o fi rau?!Intreb,nu dau cu parul!

 17. Cornele, imi place foto din fruntea articolului, arata oamenii la moda la acest moment si de viitor in Romania,unde sigurul membru PSD Ana Birchall de azi exit. E de comparat cu foto unde Dragnea spunea ca” viitorul arata bine „si acum e la Rahova!?

 18. sunt absolut convins ca nu stie nimic despre „legile justitiei ” cate sunt si la ce se refera, stie doar ca fac rau.

 19. Profesorasul, daca tot nu are ce spune ca a facut cinci ani, atunci dai si lupta (manipulator si propagandistic) cu himera PSD – asta sa fie rolul constitutional a celui ce incaseaza lunar mega indemnizatia de presedinte de tara?

 20. Opinați totuși că alegerile la români au fost de multă vreme câștigate de Pantagruel și Gargantua, după care au fost votați „achizitorii” ?

 21. La precedenta confruntare cu ponta a fost penibil (i se spunea Kraut Ioha, adica Varza Plavanis), nu s-a pregatit deloc, s-a dus precum o loaza la examen pentru ca stia ca are pile la statul // si baietii cu ochi albastri lucreaza sa-l puna marioneta de presh. De atunci marioneta isi plimba hoitul dus intors la Ravasitoare, de la Bucuresti la orasul lui Cioaba blocand circulatia 4 zile pe saptamana.

 22. Multumesc Cotidianului pt.ca mi-a publicat comentariul. Functioneaza bine cenzura. Era un comentariu in care nu jigneam pe nimeni,ceream doar putina decenta din partea unui ziar care se declara independent dar serveste psd. De maine o sa ma cheme GELU,poate o sa am mai mult succes.

 23. Achtung! Achtung! ce scrieți și ce afirmați despre augustul președinte Iohannis domnule Cornel Nistorescu, că-l supărație pe domnul Eduard Hellvig cu asemenea afirmații și vă treziți că s-a virusat serverul de la Cotidianul.

 24. Într-adevăr acest individ alogen, stăpânind româna rușinos de precar, mult mai puțin decât un ungur (de ex. Kelemen Hunor), un găunos plin de el, arogant, disprețuind profund tot ceea ce este românesc, nu poate provoca decât greață. Este pur și simplu înspăimântat de o confruntare directă cu ”nulitatea” Dăncilă” fiindcă nu are niciun argument să-și susțină prestația lamentabilă din cei cinci ani. În fond ce a făcut individul? A dezbinat românii, a frânat prin toate mijloacele dezvoltarea țării, a călcat în picioare legea fundamentală a tării, a bârfit ordinar România ori de câte ori a plecat înnafară. Ce poate avea comun cu România un individ ai cărui părinți au părăsit definitiv țara? Este clar ce educație a primit individul de la aceștia. Trebuie să fii idiot ca să te convingă teatrul lui patriotard despre ”iubirea față de români și de România”. În orice frază care o recită acum latră că PSD trebuie să dispară. Ar trebui să-i amintim despre profesiunea de credință a unui mare român, Ion Rațiu : „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“. Dar pentru mintea lui confuză e prea greu să înțeleagă asta. Românii se pregătesc să mai comită încă o greșeală imensă în istoria lor, să realeagă în fruntea țării un dușman dovedit al acestei. Vor plăti scump aceasta!

 25. Klaus imi aminteste de boul Apis , din tinutul Nasaudului – adica „boul impanat”de Sanziene care e plimbat pe ulite , plin de panglici si clopotei , cu muzica si alai .

 26. germanu asta cu mana la inima da onoare germaniei, care la bagat in paine. Iohannu a bagat de-facto romania in federatia germana, dar fara drepturi la cetateanu roman. Ca cetateanu roman, in federatia germania, tara lui mama, un sa nascut hitle si scwarzenegger (austria), trebuie sa fie sclav si rob. Cu salariu sub-minim. Totdaia, ca romanu cu copiii lui nu tre sa manance prea mult, ca porma nu sa poate misca la cules de cartofi etc, ce mai are nevoie germanu pacolo.

 27. CITU SE DROGHEAZA!!!”Cristian Vasilcoiu, cel care a fost jurnalist la Realitatea TV, Digi 24 și B1 TV a precizat că Florin Cîțu este un ”drogat” pentru că fumează zilnic marijuana, alături de mai mulți prieteni de-ai săi. El cere intervenția SRI, DIICOT, SIE, STS și SPP și vrea ca Florin Cîțu să fie testat anti-drog.”

 28. @gollum Itreb, nu dau cu parul; ce gust au boasele de sasi? De ce vreo 400 de ani romanii nu aveau voie sa raneasca in oras, nu sa si doarma? Cand vene seara ii dadeau afara, ca pe caini!

 29. Oricum am analiza decizia lui Johanis (oare este a sa?) de a fugi sanatos de o confruntare directa cu Dancila, pozitia in care se afla acum vine sa confirme cu brio unele banuieli sau chiar acuze la adresa sa. Practic cel care mai vrea odata la Cotroceni se ascunde ca un neputincios in spatele nadragilor meseriasilor care ii fac campania. Sunt baietii destepti care insa nu fac nimic pe gratis. Johanis va incepe al doilea mandat si mai indatorat decat a fost la startul primului.

 30. lovincile navetistuluiau fost pe rand =pas cu pas ,spre NICIUNDE ! apoi =romania lucrului BIINEEE facut , care este acel lucru bine facut? acum silabiseste alta TRAZNAIE = Romania normala ??? nea meditarorule??? esti om SERIOS ?ha,ha =gluma trista!

 31. Inrebari si raspunsuri catre si de la Plavan
  Morcovul este simbolul iepurelui sau simbol falic?
  Raspuns: Acest PSD- toxic pentru tara si justitie ma obliga sa consum simboluri falice in conditii de stres oxidativ.
  Intrebare: DE ce nu purtati palarie?
  R- Am contestat toate legile votate de PSD, acest partid toxic pentru Europa. DE ce? Pentru ca mi s-a unflat capul de la acest partid toxic pentru tara si mine.
  Intrebare: Ce ne puteti spune despre fostul ministru Teodorovici?
  R- Acest ministru e un membru al toxicului partid PSD.
  I- Dar despre Olguta Vasilescu?
  R- Aceasta membra toxica a PSD-ului e toxica pentru tara.
  I- Cand ati fost in vizita la Trump cum ati stat?
  R- In patru labe. Din cand in cand mi s-a premis sa stau si-n genunchi.
  I- Sunteti de acord cu masurile luate de PSD privind cresterea salariului minim?
  R- Acest Guvern toxic pentru tara nu tine cont de dorinta multinationalelor si de mine.
  I- De ce ati aruncat cu paltonul in masina?
  R- PSD, acest partid toxic pentru tara si Franta mi-a pus la dispozitie un SPP_ist peste nivelul meu intelectual si peste inaltimea mea de mare om de stat.
  I- Ce ne puteti spune despre abuzurile procurorilor DNA?
  R- Acest partid toxic, PSD, a dorit sa-i extrmineze. Cu mine nu le-a mers. Le-am dovedit ca sunt toxici.
  I- Un gand catre romani
  R- PSD acest partid toxic pentru tara, UE si America Vespucii trebuie sa dispara de pe volumul pamantului si sa renasca precum pasarica Fenix din propria-i toxicitate.
  I- unul catre alegatori
  R- veniti la vot. In mine aveti un presedinte care e dispus sa lupte cu acel partid toxic pentru tara ,care se numeste PSD. Eu pot calca oricand Constitutia in picioare.
  I- O promisiune pentru alegatorii dumeavostra.
  R- promit ca-n viitorul mandat voi face naveta la Sibiu cu avinul sau cu elicopterul.

 32. FELICITARI,dle Nistorescu !
  Cat de exact ati surprins situatia lui Klaus !

 33. Mie ca om cel mai mult imi place de NISTORESCU, ma refer la GAMA CELOR CE APAR PE STICLA,ar fi presedinte in secunda 2.Iar acuma ca nu mai taie celuloza pentru ZIARE ANACRONICE PE HARTIE,care iti muta nasul din loc cu cerneala, felicitari!

 34. Neamțul-sasalau Klaus Werner iohannis nu are nici o vină.
  (Ne)românii care votează un hot de case și copii sunt responsabili că dau țara pe mâna unor străini de neam și țară.
  Să nu dăm vina pe altcineva.
  Din vina noastră, a românilor, care ne dușmănim de moarte unii pe alții, România este condusă de străini : neamtul-sas Wener -presedinte; ungurul manelist Orban -prim ministru , să nu mai zicem de Helvig, Weber, Kovesi și câți alți venetici.
  Și asta numai datorită faptului că noi, romanii ne dușmănim de moarte unul pe altul și ne răzbunăm predând țara pe mâna străinilor.
  Nici în al doisprezecelea ceas, doamna Dancila nu cere susținere în turul doi din partea celor care au ținut PSD-ul la guvernare, umblă în continuare cu șmecherii de doi bani, cică nu are nevoie să vorbească cu de Ponta si Tăriceanu, vorbește direct cu alegătorii… așa ați făcut, distinsă doamnă Dancila, când ați refuzat să vă prezentați cu restructurarea Guvernului în Parlament, ci v-ați dus la ușa lui Iohannis, când l-ați înlăturat pe Tăriceanu, care era în sondaje cel mai bine clasat candidat pentru funcția de președinte, când ați mituiti parlamentarii ALDE, ca să-i cumpărați la bucată, în loc să colaborați cu partidul care a ținut PSD-UL la guvernare… așa ați făcut de ați predat Romania în mână străinilor de neam și țară.

 35. Bate vantul rece al austeritatii liberale!!
  Orban a afirmat, in emisiunea de la RomaniaTV, ca nu este de acord cu majorarile procentuale semnificative, ale pensiilor calculate pe baza principiului contributivitatii, majorari prevazute in programul PSD (aflate in curs ferm de aplicare), prin care se urmaresye iesirea rapida din saracie a majoritatii pensionarilor!).
  Orban a spus ca el este adeptul procedeului de majorare a pensiilor prin aplicarea coeficientului cu care au crescut preturile, acesta fiind un procedeu de cea mai stricta austeritate, aplicat de PNL, in anii guvernului Tariceanu. Se ajunsese si la majorari de
  2,5 %.
  Orban ar fi facut bine sa se abtina, sa nu dea aceasta veste extrem de rea, tuturor pensionarilor (cinci milioame de votanti), acum, in preajma turului doi al alegerilor.
  Cu aceasta veste cinica, sfidatoare, Orban a trecut milioane de votanti (pensionari) in tabara Vioricai Dancila.

  • #cotidianulfil – Chiar crezi ce scrii? Cred ca bati campii. PSD-ul le-a crescut SUBSTANTIAL veniturile medicilor si cadrelor didactice. Ai observat vreo apropiere intre aceste doua categorii socio-profesionale si PSD? NU! Au bagat in buzunar banii dati de PSD, dupa care au declarat ca ei sunt liberali in cuget si europeni ca optiune. E la fel ca diaspora. S-au dus din proprie vointa sa castige mai bine, iar acum se dau victime ale PSD-ului ca i-ar fi fortat sa plece de acasa. Astia-s romanii. Din pacate!

 36. Pt. autor,greata iohannista e mult mai buna ca greata psdista. E pe bani.

 37. JUSTITIA DIN ROMANIA ESTE O BAGATELA PE CARE O MANEVREAZA BORFASII SI TICALOSII CUM VOR. ROMANIA N-A FOST SI NICI NU VA FI STAT DE DREPT. MACAR SA SE RESPECTE CELE 10 PORUNCI DIN BIBLIE.
  Asa ne-a OBISNUIT ANTI-JUSTITIA DIN RROMANIA…E LEGATA LA OCHI, SURDA, MUTA SI PROASTA CAND E VB DESPRE POLITICIENI!

 38. Hai ca imi place, abia astept marile dezvaluiri (chiar si-n lipsa) despre afacerile oneroase ale sasului. Si credeti-ma, vine nucleara saptamana viitoare, joi. Tic-tac…Pas cu pas… 🙂

 39. Cum nea Cornele, dta consideri raptul din bani publici pentru un interes privat evident, ocazionat de deplasarile saptamanale la Sibiu, cu coloana oficiala, drept doar o „intrebare”? Acolo e in fractiune, nenica! Auzi tu, Klaunul se duce la popor! Care popor, ba sas nazi? Ala „adus’ in fata, ca la Florica? Rusine romanilor ardeleni ca sustin un exemplar neaos al fostului si actualului Unio Trium Nationum!

 40. Scoate-l mai repede pe dragnea de la puscarie sa ai din nou marota, sa ataci psd pe tema justitiei, sa tipi ca ies penalii din puscarii….

 41. Cica Orban doreste sa mearga, la o discutie, in locul lui Jhonny cu doamna Dancila. Tragem concluzia ca domnul Orban vrea sa mearga peste tot in locul lui Jhonny. Si cum ramane ,atunci, cu toileta?

  • SAU, CUM RAMINE CU IATACUL RAVASITOAREI RINJITE, FIICA SECURISTULUI !!!

 42. Ca Iohanu este un rateu incontestabil , nu ma mira si nu este o surpriza . In schimb ma mir tare si este o surpriza faptul ca marile embassy , cei 12 (doişpe) democrati , semnatari ai diverselor diversiuni (!!) , nu scot o vorba despre aceasta mostra incalificabila de comportament euro-atlantic ! Sau , poate au auzit si ei de vorba lui A.Lincoln :’mai bine sa pastrezi tacerea si sa treci drept prost , decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala’.
  Mare-i gradina Ta , Doamne si multi au mai sarit gardul in ea !

 43. Intotdeauna m-au contrariat comentariile lui Nistorescu ! Intreb si eu : Exista ceva in tara asta care sa ii trezeasca sentimente de admiratie , restect ,apreciere ( inafara de PSD desigur !!! ) , etc ? Sau totul este mizerabil , cumplit , arogant , catastrofal , etc ? De aceea evit sa-l citesc sau sa-l ascult la sezatorile tv , mai ales de la TVR !Ce mare nevoie am avea de jurnalisti onesti , echidistanti , nu de jurnalisti patimasi si rauintentionati !

 44. @Gigi,multumesc.Dau un citat din dl. Augustin Buzur:”După ce vor rezolva cu PSD-ul şi cu guvernul „nelegitim“, cum spune doamna Gorghiu şi papagalii ei, procurorii vor găsi alte priorităţi: poate că unii nu sunt destul de blonzi sau de înalţi, de exemplu, poate că planul de arestări al „Europei civilizate“ va fi îndeplinit. Fără îndoială, există şi explicaţii logice ale cedării şi laşităţii generale în faţa ţuţărilor dictatorilor băştinaşi. Pe vremea Răposatului, orice ordin tâmpit, orice absurditate se justifica arătând cu degetul în sus: „Ãla“ şi „Aia“. Acum se bate cu degetul pe umăr, iar cei mai îndrăzneţi, „cunoscătorii“ „ştiu“ că voturile se numără în altă parte, că membrii unui obscur sinod diplomatic dau firmanele, iar haraciul este, de mai bine de un sfert de veac, ţara. Această ţară foarte bogată odinioară, care a rămas fără industrie, fără agricultură, fără bogăţiile subsolului şi fără forţa de muncă. Un mall cât hotarele ei, dar cu mulţi săraci, mai ales cu duhul, şi cu cele mai performante lichele care se mândresc cu statutul lor de supuşi umili şi credincioşi celor mai puternici decât ei şi al căror dispreţ nu-i supără, dimpotrivă. Pentru mulţi acesta este şi o ciudată sursă de energie şi încredere. Ei au certitudinea că există atâta timp cât simt acest sentiment. Să dispreţuiască, dar atunci să mă dispreţuiască pe mine! Felul în care am pierdut toate cele mai înainte pomenite ar ocupa un loc de seamă în orice istorie a lichelismului naţional, dar şi a prostiei. Asediul brutal, imediat după ultimul război, dar şi după Revoluţie asupra valorilor naţionale şi a tradiţiilor ar ocupa un loc de cinste chiar şi într-o Istorie universală a prostiei.Art. dlui Nistorescu evoca idem greata si esecul,Basescu=Iohannis=lichelismul national.

 45. @ Deci, apreciați și că guvernele, la încheierea mandatelor și chiar și la inițierea de moțiuni de cenzură, ar trebui să depună rapoarte al guvernării, iar președintele un raport al exercitării mandatului, care să fie prezentate în parlament, în ședință publică, ?

 46. Nu iese in public pentru ca e analfabet functional. Cum ar fi sa iasa si sa vada tot poporul ca IMPARATUL E GOL?

 47. Vad ca presedintele se implica activ in guvernare; am inteles ca a chemat ministrii la el iar Orban se ofera sa participe la o confruntare pentru functia de presedinte, de unde trag concluzia ca niciunul nu este pe functia potrivita talentului propriu.

 48. Am vazut ca nu e „de bine” sa fi tutarul[?] lui Iohannis ca Orban, Rareas, Alina, etc.,…dar cum este sa fi tutarul unei analfabete functionale, care confunda capitalele europene, Botosaniul cu Hunedoara si a facut din Iran, tara europeana, iar cand a fost europarlamentar, colegi au crezut ca-i muta? Cum este cand un infractor a luat-o dupa ceafa si a pus-o primministru la fel cum asezi o pisica in fotoliu, ori suntem mandri ca infractori si interlopi ne pun primministri?!

 49. Jenanta conferinta de presă. Jurnalisti fricosi cu intrebari de grădiniță. De asta nu merge Romania in linie dreapta. Sunteti paralizati de frica si faceti sluj in fata celor pe care ii considerati puternici !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.