Ferma Dacilor și-a redeschis porțile, la 7 luni de la tragedia care a marcat România. Totuși, spre deosebire de situația de dinainte de tragedie, acum, clienții nu se mai pot caza peste noapte, ci pot lua doar masa.
Cornel Dinicu, patronul unității turistice, a declarat, pentru Libertatea, că restaurantul de pe domeniul Tohani se află în proces de autorizare completă.
„Am deschis o parte din fermă (…)Acum funcționăm pe grătare, în aer liber. Pentru astea, pentru containerele mobile, nu ne trebuie autorizație. (…)Vom funcționa, că trebuie să trăim și noi din ceva”, a mărturisit el.
Opt persoane, printre care trei copii, au murit în prima noapte a Crăciunului din 2023. Printre victime s-a aflat și unul dintre copiii lui Cornel Dinicu.
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.
iau masa,,,,cu ei,au atatea mese;;;?