Focuri de armă pe DN1: Poliţiştii au încercat să prindă un urmărit general

Poliţiştii prahoveni au tras mai multe focuri de armă, miercuri seară, pe Drumul Naţional 1, în încercarea de a prinde un bărbat dat în urmărire generală, care are de executat trei pedepse privative de libertate, transmite Realitatea.net.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, poliţiştii aveau informaţii potrivit cărora, marţi seară, bărbatul se îndrepta cu un autoturism dinspre Bucureşti spre Ploieşti, astfel că au organizat un filtru pe drumul naţional. În momentul în care a văzut maşina Poliţiei, suspectul a virat brusc şi a fugit. În încercarea de a-l opri, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, însă bărbatul nu a fost prins, scrie Mediafax. Bărbatul este din municipiul Câmpina şi are 42 de ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.