Nea Mărin și vedetele din echipa sa, la o școală de pilotaj:

(FOTO) ”Este prima dată în 60 de ani când fac așa ceva”

”Poftiți la Nea Mărin”, reality show-ul difuzat diseară, de la ora 20.00, la Antena 1 este unul plin de provocări. Cele patru vedete invitate în această ediție – Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa și Edi Stancu – au parte de experiențe memorabile.

Cei patru, împreună cu Nea Mărin, merg de data asta într-un hangar cu avioane de mici dimensiuni, din Tuzla, unde este și o școală de pilotaj, cu scopul de a obține o reclamă pentru restaurantul de pe malul mării pe care îl administrează.

Și pentru că își doresc un banner purtat de avion, iar prețul nu este deloc unul de neglijat, Nea Mărin decide să muncească pentru serviciul pe care îl vor. Așadar, organizează un concurs.

”Este pentru prima dată în viața mea, de 60 de ani, când ajung într-un hangar cu avioane de dimensiuni mici. Am văzut un motor, lucruri pe care nu le-am văzut niciodată. Și lor, pentru ca să-i motivez, le-am zis că cine va spăla mai multe avioane și dă randament va câștiga ca premiu, pe lângă banner, un zbor cu avionul”, spune Nea Mărin. Bineînțeles că Ruby, Rona, Dorian și Edi s-au aventurat imediat în competiție.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Daca ma platiti bine,s-ar putea sa ma uit un sfert de ceas la comicariile astora.Da’cine sunt martzoagele?Ce au facut ele pe Lumea asta sa capete stat de VEDETE?S-or fi dat cu kru pe ghetaza mai repede decat Paza de Coasta,sau ce? Or fi poate bi-motor,cu doua menghine?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.