France 2 va difuza un reportaj despre Andreea Esca

Prezentatoarea Andreea Esca, de la ProTv, va fi subiectul unui reportaj al televiziunii franceze France 2, principalul post al televiziunii publice franceze, potrivit paginademedia.ro.

Emisiunea Telematin, lider de audiență pe segmentul de dimineață în Franța și prima ca importanță și rating după jurnalul de știri, are o rubrică despre oameni foarte cunoscuți din lume.

După Ilie Nastase, Andreea Esca este a doua personalitate din România prezentată în emisiunea “Telematin”.

Marie Mamgioglou de la France 2, realizatoarea rubricii “Vedete îndepărtate”, a venit special în București pentru a-i lua un interviu Andreei, potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

“Am fost foarte onorată de invitație, pentru că aceasta este emisiunea mea preferată. De fapt, la început nici nu mi-a venit să cred deoarece era o prea mare coincidență că tocmai de la această emisiune să mă caute cineva așa pe nepusă masă. Mai ales că nu cunoșteam pe nimeni acolo. Dar apoi am înțeles că nu e o glumă ci chiar o treabă serioasă și am fost foarte fericită. Mi-au spus că vor veni în România și că vor să-și petreacă o zi cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat”, poveșteste Andreea Esca.

Andreea Esca, aflata la pupitrul stirilor din 1995, a declarat pentru France 2 despre inceputurile ei in televiziune, despre regrete şi momente notabile, interviuri marcante cu personalitati din lumea internationala.

Esca a spus, de asemenea, ca nu s-a gandit niciodata sa isi paraseasca tara, nici macar dupa ce s-a casatorit cu sotul ei de origine franceza: “Sangele nu il poti schimba cu un pasaport, iar eu am ajuns ceea ce sunt datorita romanilor”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.