Franța schimbă termenul pentru a treia doză!

În Franţa, termenul pentru primirea dozei booster de vaccin împotriva COVID-19 va fi redus, începând din 15 februarie, la cel mult patru luni, în loc de şapte, pentru a putea beneficia în continuare de un paşaport sanitar valid, a anunţat duminică ministrul sănătăţii, Olivier Véran, transmite AFP.

Regula aflată acum în vigoare este că, din 15 ianuarie, paşaportul sanitar devine inactiv după şapte luni în absenţa dozei booster.

”Începând din 15 februarie, (doza booster) va trebui efectuată la patru luni, nu la şapte, după a doua doză pentru a avea o schemă de vaccinare completă”, a declarat Véran pentru săptămânalul Le Journal de Dimanche.

Ministrul a reamintit că ”trecerea prin infecţie va echivala cu o injecţie. Aceasta înseamnă că o persoană care are cele două doze, nu a făcut booster-ul, dar a fost infectată recent cu coronavirus, răspunde condiţiilor impuse”.

Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. FRANTA = buricul Globalismului

    Franta = originea raului universal

    Franta = tara unde ideile demente devin realitate .

  2. „Inteligenta” progresista adica absurdidati rupte de realitate. Pe orice pun mana astia se alege praful…

  3. La votul din Franta nu vor fi admisi decat cei cu certificat,asa spera necrofilul macron sa mai ia un mandat

  4. Deci se mărește producția de proteină spike in organism și automat determinarea organismul să producă anticorpi fără ca așa numitul vaccin să nu reușească să producă imunitate in fața virusului …..ci doar producerea de anticorpi în cantități mari …..

  5. O să vină timpul când nimeni, nici măcar cel mai pro vaccin om de pe pământ, nu o să mai accepte încă o doză. Ce veți face atunci? Nu uitați, cei care s-au prins de „poantă” de la început vă urăsc dar cei care au fost escrocați de mai multe ori iar apoi s-au prins de „poantă” vă vor spânzura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.