Gafă uriașă a ambasadorului român în SUA

Gafă uriașă a ambasadorului român în SUA sau Gura păcătosului adevăr grăiește? Din dorința de a se împăuna cu prezența la petrecerea dată de vicepreședintele american, Kamala Harris, Andrei Muraru s-a grăbit să scrie pe FB: 

„M-am bucurat împreună cu Andreea de petrecerea de Crăciun în stil american, invitați de Vicepreședinta SUA, Kamala Harris, la reședința sa oficială. I-am mulțumit doamnei Vicepreședinte pentru prietenia sa nestatornică pentru România”.

Ulterior, alertat probabil de comentariul prompt la postare, făcut de cineva care a parcurs cu seriozitate gimnaziul, Andrei Muraru a corectat, însă captura indica eroarea indiscutabilă, care la un asemenea nivel poate fi considerată intolerabilă, consideră jurnaliștii de la Știri pe surse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 13
Author

23 de Comentarii

 1. „„ I-am mulțumit doamnei Vicepreședinte pentru prietenia sa nestatornică pentru România”.”DA CE V-AȚI STROFOCAT AȘA TARE? PRIETENIA STATORNICĂ CARACTERIZEAZĂ DOAR RELAȚIA – =CÂINE-OM= NU ȘI CEA =OM-CÂINE= ;CÂT DESPRE OM=OM,OM= OAMENI,OAMENI-OAMENI –UTOPIE,VORBE DE CLACĂ!! DECI -SĂ ADMIRĂM PROFUNZIMEA ȘI ADEVĂRUL PRIMEI POSTĂRI!!

 2. Și Kamala, in sZtilul ei inconfundabil, a Zis : Hi, Hi, Hi…
  Cu gândul tot la Willie Brown ăla, de la San Francisco.
  Că a MARCAT-O DECISIV, măRog…😜
  [°°°RumBurKaK-trolaK UrKaK-RumBurKaK°°°]

 3. I-am mulțumit doamnei Vicepreședinte pentru prietenia sa nestatornică pentru România”.”DA CE V-AȚI STROFOCAT AȘA TARE? PRIETENIA STATORNICĂ CARACTERIZEAZĂ DOAR RELAȚIA – =CÂINE-OM= NU ȘI CEA =OM-CÂINE= ;CÂT DESPRE OM=OM,OM= OAMENI,OAMENI-OAMENI –UTOPIE,VORBE DE CLACĂ!! DECI -SĂ ADMIRĂM PROFUNZIMEA ȘI ADEVĂRUL PRIMEI POSTĂRI!!

 4. Ce sa i ceri unui paduche? Paduche 1 si paduche 2,frate su,cum le zice Cristoiu@

 5. … acesti Heckle si Jeckle de Romania … Probabil ca s-a fîstîcit … intre doua doamne atit de frumoase … aia din stinga nu stiu, dar aia din dreapta sa vestita in plus si pentru inteligenta … asa ca fiti siguri ca Kamala n-a remarcat gugumania … (da, stiu, cam miroase a cacofonie …)

 6. la evrei,ori esti foarte destept,ori prost de bubui,mediana nu exista.
  vitelul asta de Muraru nici de Tzahal nu era bun,era pericolul sa se impuste in picior oricand

 7. Ambasadorul ăsta e ca și ministrul lui băsescu,analfabetul care confunda „imperios” cu „impetuos” !Doamne,pe ce mâini a ajuns țara asta !!

 8. Urgent trebuie revocat idiotul cu prietenia „nestatornica” si adus ramburs cu avionul marfa in Moldova natala a idiotului ! Catastrofele de fratii Muraru, cu moaca de neamuri proaste si comportament de bisnitari.

 9. Ba Cotidianul, comentariul lui Ramstein nu e antisemit si nazist pe fata? Cum tolerati asa ceva?

 10. De ce isi face atat de multe probleme d-nul Muraru? D-na Harris este echivalentul american al d-nei Dancila, deci s-ar putea nici sa nu cunoasca intelesul cuvantului „nestatornic”.

 11. Muraru a scris intentionat asa. Doar a atras atentia negrilor ca evvreul Sorosh i-a adus la putere si acum negrii cu Kamala au schimbat tabara in legatura cu crimele facute de evvrei in palestina. Muraru e angajat la mossad??? Da-l afaca Ciolace..

 12. După cât de sceptică e Andreea (Andreea e unguroaică) zâmbărețul domnul Andrei voia să spună “prietenia nestabornică a doamnei Kamala pentru România”.

 13. Cum este președintele, așa sunt și ambasadorii pe care îi numește!…

 14. @Nelu; tocatul a zeci de mii de oameni nevinovati prin bombardamente fara discernamant in Gaza e nazism, comunism sau suveranism?

 15. Mie mi se pare ca si asta este o gafa si observ ca nu prea o vede nimeni:
  Asa scrie pe facebook- ambasadei:
  „Prietenia și alianța dintre țările noastre este făcută să dureze în fața oricăror provocări.”
  Prietenia + alianta = doua, deci „e mai multe”, rezulta – prietenia si alianta sunt facute…!

 16. @Nelu: da, fata de Murari, Mungii, Tismaneanu, Patapievici suntem antisemiti. Locul lor nu e in Romania!

 17. Ba axon stii ca una nu exclude pe alta. Doua lucruri pot fi gresite simultan. Si doar pentru ca nu esti de acord cu o anumita persoana nu inseamna ca tre sa o trimiti la sapun. Alo redactia, mesajele care instiga la violenta si crima sunt ilegale in tara asta!!!

 18. Freud a explicat asemenea … pățanii !
  Important e ca pacientul să meargă la un cabinet psihiatric.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.