George Bush dansează după cum cântă rușii

LB. Visit To Sochi Art Museum.

Rușii cântă, George Bush dansează. Imagini uluitoare, de arhivă, cu preşedinţii Vladimir Putin şi George W. Bush dansând pe o melodie populară rusească, au fost date publicității zilele trecute, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de când liderul rus a devenit președinte.

Cu toate că filmul a fost înregistrat acum mai bine de 12 ani, el a făcut și acum înconjurul lumii. Imaginile au fost filmate cu ocazia vizitei pe care Laura și George Bush au făcut-o la Soci în aprilie 2008.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. americanii si englezii, au fost facuti zob de rusi. Daca ei cu superserviciile lor, despre amaratii de noi…

  2. Lasa ca si Boris Yeltzin a dansat dupa cum i-au cantat americanii.
    Pacat ca si rusii si americanii sunt niste prosti! Daca ar fi destepti, ar da-o la pace intre ei si ar conduce lumea. Ar mai avea curaj sa mai sufle careva in fatza lor?

  3. Despre bush junior se spune că este cu 1 unitate mai inteligent decât cel mai deștept cimpanzeu la momentul comparației, nu glumesc, 91 iq bush vs 90 iq maimuta

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.