Gheorghe Nichita, condamnat

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iaşi, a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucureşti, la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, având şi interdicţia de a fi ales într-o funcţie publică.

Decizia nu este definitivă.

„Condamnă pe inculpatul Nichita Gheorghe la pedeapsa principală de 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, de a ocupa funcţia de primar) pe o perioada de 3 ani după executarea pedepsei principale”, se arată în decizia instanţei.

În aceeaşi cauză a fost condamnat şi omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu la opt luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă.

Recomanda
Julieta Tarnovan 2645 Articole
Author

5 Comentarii

  1. ”SĂRACUL URDĂREANU” DOAR CU SUSPENDARE!!!!!! TOTUȘI ÎN URMA PROCESULUI ,CE BANI S-AU ADUS LA BUGET ? INFORMAȚIA NU ESTE DE ”INTERES PUBLIC”?

  2. Fusta, fusta, fusta-i de belea/Toata lumea se-nvarte dupa ea.Daca Conu Gheorghe s-a dat la prospatura, baietii l-au lucrat in foi de vita.Om intreg la fire, cu apucaturi de adolescent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*