
Cum ar vrea să fie ținută minte Simona Halep? Poate când trântea racheta sau că se certa cu echipa?
Întrebată despre aceste lucruri, fosta sportivă spune că ar vrea să fie ţinută în primul rând minte pentru că a fost ambiţioasă, dar şi pentru că a avut o oarecare nebunie pe teren.
„Cum şă-şi aducă aminte lumea de mine? Aşa cum am fost. Nici nu aş şti ce să spun…ca o fire ambiţioasă, care nu a cedat când i-a fost greu. O fire cărea nu i-a fost frică de succes, am acceptat şi am primit tot ce a venit. Eu consider că am avut o nebunie pe teren care m-a ajutat.
Să mă ţină minte şi cu trântitul rachetei, cu tot ce am spus despre mine pe teren, cu faptul că mă certam uneori cu echipa”, a spus Simona în emisiunea Aşii Tenisului, de la Digisport.
Am avut momente când mi-am făcut singură rău pe teren, dar bine că am trecut peste ele, am învăţat din ele, mai spune Simona Halep.
Rezervată când vine vorba de sfaturi, admite că suntem diferiți, dar și că susținerea este un factor important, iar fără muncă nu se poate.
”E greu să dau sfaturi copiilor, ce a mers la mine, poate nu merge la alţii. Părinţii trebuie să-i susţină mereu, eu nu am fost condiţionată de eşec sau victorie. Talentul, disciplina şi seriozitatea sunt importante. Şi muncă, multă muncă”, a declarat Halep
Simona Halep, 33 de ani, a anunţat pe 4 februarie că se retrage din tenisul profesionist.
Sportiva din Constanţa a lăsat în urmă un palmares impresionant – 24 de trofee, dintre care două de Grand Slam şi 64 de săptămâni ca lider WTA.
@ „gică . contragică”, 24 mart. 2025 la 10:30
„A fost o mare sportivă”?
1. Din alea 64 de săptămîni în balon, cît a stat pă locu’ primu’-ntîiu’ în clasamentu’ W.T.A., în 25 de săptămîni a fost acolo DUPE CE A LUAT BĂTAIE PE TEREN! …da’ l-a avut pă mustăcios în spatele ei, care s-o dirijeze cum să manevreze prin hățișu’ stabelirii clasamentului. În intervalele dă pierzanii repetate, cînd risca să nu mai rămînă pă locu’ I, i-a mai dat-cadou cîte un „madrid” unde ea cîștiga întotdeauna (că el făcea, din culise, „tabloul” parcursului, nu?). Șî uite-așea se nasc legendili di la Malu’ mării Karadeniz.
2. A fost cît-pă-ce să fie CEA MAI MARE EXCLUSĂ dintre sportivi, pentru că I.T.I.A. a cerut 8 ani de suspendare pentru dopajul ei evident cu Roksadustat (și poate că și cu alte cele). Da’ tot mustăciosul (fostul partener de tenis a’ lu’ Maurer, bolșeviku’ care i-a ținut-în-spate pă bolșevicii criminali Ghiorghi Ghiorghiu șî Ceașkă!) a salvat-o, la judecătorii șpagasini mizerabili dă la T.A.S……[Rrom Burak]
A fost o mare sportivă.
Degeaba încercați, că nu puteți.
Cată-ți de măritiș, prețioaso, că acu’ e vremea ta.
Din pacate la tenis nu prea poti sa pleci cu zero lei. Mai toate jucatoarele au cate un „spate”. Ba un tatic putin miliardar, ba un afacerist, ba o familie instarita care le plateste primii ani (cei mai importanti, ca nu vin castigurile deodata). Scolile de tenis de calitate nu sunt chiar ieftine. Materialul sportiv, antrenorii, fitness-ul, alimentatia, drumurile (majoritatea cu avionul), toate acestea sunt peste mana omului de rand.
E din pacate, fara s-o merite, un sport de upper class, de patura instarita. Probabil imediat mai jos de golf.
„ 24 de trofee, dintre care două de Grand Slam şi 64 de săptămâni ca lider WTA.”
Ac succes, la doar la 33 de ani.
Succes in noile proiecte !
Vei fi ținută minte că o dopata, capusci halbabezo!?
Fa un bine țării adoptive și pleacă definitiv într-o țară musulmană.