Halep şi Begu, eliminate în primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost eliminată, luni, în primul tur al probei de dublu la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfăşoară în această săptămână la Montreal.

Halep şi Begu au fost învinse de perechea Johanna Konta/Shuai Zhang (Marea Britanie/China), scor 4-6, 7-6 (1), 11-9, după o oră şi 45 de minute. Prezenţa în primul tur la dublu este recompensată cu 4.690 de dolari şi un punct în clasamentul de dublu.

Cele două reprezentante ale ţării noastre vor continua însă la Montreal, pe taboul de simplu. Simona Halep, principala favorită a turneului, este calificată direct în turul secund, acolo unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia) şi Christina McHale (SUA), venită din calificări.Irina Begu va debuta la simplu încă din primul tur, unde o va întâlni pe jucătoarea din Australia, Ashleigh Barty, cap de serie numărul 15.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Felicitari Simona! Hai Simona ca-ti sufla in ceafa Mihaela! Succesuri!

  2. Simona nu te mai association cu looser ca ajungi sa ai performantele lor,adica 0(zero) pe luni si intors acasa dupa primul tur(in caz ca nu sunt calificari) de la fiecare turneu ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.