Ianis Hagi, rezervă în meciul remiză Betis-Alaves

Ianis Hagi

Echipele spaniole Betis Sevilla şi Alaves au încheiat la egalitate duminică seara, la Sevilla, scor 0-0.

În meciul din etapa a 25-a din La Liga, Ianis Hagi nu a fost utilizat la Alaves, informează news.ro.

Cele două echipe şi-au împărţit ocaziile pe parcursul celor două reprize, iar  antrenorul echipei Deportivo Alaves, Luis Garcia, nu a apelat nici de această dată la internaţionalul român Ianis Hagi, care a rămas pe banca rezervelor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. @ Fotbalul românes este la ”momentul” ”negocierilor” de la, ”târgul calicilor”, cu arbitraj grecesc, între Lucescu, Iordănescu, Becali toți, Țiriac, Boloni, Cornel Dinu și alții mai vechi, polițiștii cerând și ei să nu mai fie retrogradați, pentru ăia transferați pe afară și ”discipolii” celor afați în ”negocieri” nerămânând prea mult, ”negocieri” relatate de , ”cronicarii ai vremurilor”ca , Nistorescu, Ioanițoaia, CTP, Cristoiu, alții, ?

 2. Păi spaniolii folosesc jucătorul ,numele neavînd nici o importanță pentru ei.Păcat de tinerețea jucătorului !

 3. E pe panta negativă,cum spun economiștii, creștere negativă! După ce ținea mâinile băgate pan la cot in buzunare și soția il ținea de braț, „marele” fotbalist nu calca pe urmele „regelui”!

 4. & Mircea Lucescu are ”trompă mare de absorbție”, mulți vor să ”lucească”, să fie ”sclipicioși” , ? Chiar și AUR are ”potențial” , ?

 5. @ Domnul Lucescu a dat și la greci, de la care are , la CCA, ,,reciprocități”, vremuri când arbitrajul îl sancționează pe Gheorghe Becali Becali, după vremuri mai bune, ?.

 6. Ianis a calificat Roamnia la campionatele europene 2024 si punct.
  @ L.V.
  Mai „Lasati-o Vraiste”, cu injuraturile zilnice la adresa lui.
  Sau, finutz spus, mai „Let it Be” de Beatles.

 7. @ În fotbabul lu’ Burleanu ”se luptă pe arbitraje”, Gheorghe Becali ,contributor la muntele Athos și cu Mircea Lucescu, investitor în fotbalul grecilor, un fel de continuatori și ai ,,cluburilor comuniste”, ,,departamentale”, Steaua și Dinamo, ?

 8. Atât ni-ar mai hi trăbui! Sa-l baje-n tiren și să marcheză-n propria puartă…Ca-l făciau pachiet și-l trimițau la tac-su acas’.

 9. & Să urmăriți totuși cu atenție ca ”milițenul” Mircea Lucescu, un ”Marga” al fotbalului, să nu fie ”reevaluat cu prea mult respect” care să denatureze competiția cu îndemnul ”dați-vă de o parte că vine Mircea Lucescu” , fotbal cu tineri căsătoriți din fotbal, ? Dorinel a băut mult, Lupu a condus cu viteză, mulți alții au făcut altele, totuși educația actualilor tineri fotbaliști e de nivel academic, ,, lumea a treia a fotbalului”, așa cum o prezintă ,,componenții generației de aur” , ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.