IBM a depăşit Microsoft ca valoare de piaţă pentru prima dată în ultimii 15 ani

Grupul IBM a depăşit Microsoft ca valoare de piaţă pentru prima dată din 1996 şi a urcat pe poziţia a doua în lume în rândul celor mai valoroase companii din IT, după Apple, transmite Bloomberg.

Valoarea de piaţă a IBM a urcat joi la 214 miliarde de dolari, în timp ce Microsoft a coborât la 213,2 miliarde de dolari.

La nivel global, IBM este a patra companie ca valoare. Acţiunile IBM au urcat cu 22% în acest an, în timp ce Microsoft a scăzut cu 8,8%.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.