Ilie Năstase și Ion Țiriac pe „Tapis Rouge“

Ieri seară, la Cannes, pe covorul roșu, a fost rândul echipei care a realizat filmul „Nasty” să se „desfășoare“.

Primul care a apărut din mașinile oficiale a fost Ilie Năstase, rolul principal, alături de soția sa, Ioana. Marele nostru jucător părea puțin copleșit de emoții, în schimb Ioana era dezinvoltă. L-a tras de mână, m-a arătat și i-a spus să se uite în direcția mea ca să îi pot fotografia. După aceea au coborât și ceilalți.
Au mai fost prezenți Ion Țiriac, Tudor Giurgiu, Boris Becker și Lilian de Carvalho Monteiro, Cosmin Hodor și soția Cezara, Virgina Ruzici, Henri Leconte și Mansour Behrami.
Preluând, de acum, obiceiurile fotografilor acreditați care țipă la vedete, am făcut la fel. Domnul Ion Țiriac și regizorul Tudor Giurgiu stăteau cu spatele. Cosmin Hodor, directorul Țiriac Open și producătorul filmului Nasty, le-a făcut semn că cineva vrea să-i fotografieze, s-au întors, m-au salutat și am apăsat pe buton.
Boris Becker și-a scos telefonul și încântat că e pe covorul roșu a filmat câteva scene.
După aceea, cuminți, și-au așteptat rândul la ceremonia foto, au fost prezentați în franceză de crainica Festivalului, au pozat tuturor, au urcat scările și au intrat în Palais des Festivals.
 
Corespondență de la Cannes pentru Cotidianul.ro, Florin Bălțătoiu.
Acest articol este sponsorizat de scriitorul Marius Marian Șolea solea.ro! O parte dintre cărțile sale pot fi comandate pe siteul Editurii Vremea din București.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Nu ia bagat nimeni in seama , sunt din istorie ! Era altceva daca Nastase era imbracat in uniforma lui caricaturala de general , ca lumea se uita la circ ! he,he ,

  2. Cei mai buni tenismeni români „ever”, alții cine știe când vor mai apărea !

  3. @baba cloanta: Noroc cu Nastase ca mai vorbeste cineva de afara pozitiv despre Romania lui Johanis. Vrei sau nu mereu trebuie sa te raportezi la Romania lui Ceausescu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.