Ion Iliescu, internat din nou! Ce-a pățit

Ion Iliescu
Ion Iliescu

Fostul președinte Ion Iliescu a fost internat, din nou vineri, la Spitalul Elias.

Reprezentanții Spitalului Elias au anunțat, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigații, fostul președinte prezentându-se cu febră.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), președintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, precizează spitalul.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Ce fel de comunist a fost daca a distrus comunismul ? Iliescu a fost omul americanilor , Chief among those celebrating the tenth anniversary of the Scottish Rite in Romania were (l. to r.) Ill. Constantin Iancu, 33°, S.G.C., Supreme Council of Romania; Hon. Ion Iliescu, President of Romania; Ill. C. Fred Kleinknecht, 33°, S.G.C., Supreme Council, 33°, S.J., U.S.A.; and Ill. Earl E. Ihle, Jr., 33°, Director of Development, Supreme Council, 33°, S.Jhttps://www.galilei.hu/sajto/roman.html

  2. @Nicu Cohen::))))) Esti tare dar numai cand vrei!Constantin Iancu a lustruit multe clante la viata lui si a adus Lumina chiar si acolo unde nu era, de ex in capul lui Zgonea!Vorba actorului Iancu:”Echilibru, cercetare de fond, eleganță – iată linia..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.