Încă o persoană dispărută la inundații, găsită

Încă o persoană declarată dispărută la inundaţiile din zilele trecute a fost găsită moartă. Este vorba de un bărbat din comuna argeşeană Merişani, dispărut în 29 iulie. Acesta a fost găsit mort, sâmbătă după-amiază, în râul Argeş, fiind a doua persoană din Argeş decedată după ce a fost luată de viituri.

Bărbatul avea 46 de ani. Localnicii l-au văzut când a fost luat de viitură, dar nu l-au putut salva.

Alte două persoane au murit după ce au fost luate de viituri în timpul inundaţiilor în judeţul Vâlcea.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.