Incident la alegerile PDL. Un deputat a căzut şi s-a lovit la cap

Deputatul de Giurgiu, Victor Boiangiu, a căzut, sâmbătă, la intrarea în sala în care se desfăşoară Convenţia Naţională a PDL, şi s-a rănit la cap. 

Boiangiu s-a rănit la frunte şi a început să sângereze. Deputatul a fost ajutat să iasă din sală de către colegii săi Raluca Turcan şi Cezar Preda.

La faţa locului a venit şi un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri, pansându-i rana.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.