Iohannis, acuzat de ”amatorism politic şi disperare”

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a afirmat că prin critica bugetului, preşedintele Klaus Iohannis a demonstrat că singura sa politică este cea legată de blocaj a tot ceea ce propune coaliţia de guvernare şi fără a veni cu o analiză economică şeful statului a adoptat o politică ieftină.

„Tot ceea ce este prevăzut în Bugetul de stat pe 2019, care tocmai a fost votat cu o majoritate clară în Parlament, are la bază îmbunătăţirea nivelului de trai al românilor şi dezvoltarea acestei ţări. Nu este un buget bazat pe promisiuni fără acoperire financiară, iar preşedintele Iohannis ştie acest lucru, dar preferă să se opună doar pentru că este o iniţiativă a actualei guvernări. Genul acesta de politică, practicat în ultima vreme de şeful statului, nu ne arată decât amatorism politic şi disperare în perspectiva alegerilor prezidenţiale”, a declarat Claudia Ţapardel, printr-un comunicat de presă remis, potrivit mediafax.ro.

Aceasta a adăugat că întârziere bugetului despre care a vorbit Iohannis este o temă falsă, iar şeful statului este ultimul om politic din România care poate vorbi despre întârzieri. De mai bine de trei luni, ţara nostră nu are miniştri plini la Dezvoltare şi Transporturi, iar în cazul lui Mircea Drăghici nici până acum nu am aflat care sunt motivele pentru care a fost respins.

„Klaus Iohannis a folosit tot felul de tertipuri pentru a întârzia iniţiativele Guvernului. Nici măcar o decizie defintivă a Curţii Constiţionale, care îl obliga să motiveze <de îndată> refuzurile legate de miniştri, nu l-au făcut pe şeful statului să intre în normalitate. Aşadar, este cel puţin hilar să îl vezi tocmai pe preşedintele Iohannis plângându-se de întârzieri”, a complet Ţapardel.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

4 Comentarii

  1. alogenul a ajuns guvernator, ales de alogenii lui, ca o masura a adormirii si spalarii de creier impusa de “valorile” occidentale….daca la inceput s-au folosit de cozi de topor tradatori si vanzatori de neam, acum au impus direct, pe fata, fara nici o jena, ca o sfidare, pe alogenii lor, asta datorita amarului de ani de propaganda si indobitocire ca picatura chinezeasca, ca minciuna repetata la nesfarsit…sarmanul om….sarmanul popor ca broasca pusa la fiert, nu simte, nu realizeaza pieirea lui, si crede in propaganda iluzorie vicleana a “valorilor” occidentale, care-l duce in prapastia pierzarii, din om in neom, coborat in nefiresc, mai prejos decat animalele, si din popor in populatie, controlata si manipulata prin card si cip, si paine si circ!
    fereastra overton – nu e o teorie a conspiratiei ci e trista realitate a zilelor noastre, mostra de manipulare si spalare de creier…sau altfel spus : “valori” occidentale si…stat de „drept” !
    https://www.apologeticum.ro/2015/12/fereastra-overton-teoria-prin-care-s-a-legiferat-homosexualitatea-la-fel-se-poate-intampla-si-cu-pedofilia-si-canibalismul/

  2. Pentru igiena noastra, a cititorilor, terminati cu „seful statului”! Cine ar fi aceasta si de de ce?! Conform carei legi?!

  3. Doamne!, doamne, multe necazuri, griji, insomnii provoacă acest guvern, „iresponsabil”, alcătuit numai si numai din miniștri incapabili, domnului președinte. Ce frumos visa dânsul la „guvernul meu”, care ar fi condus „pas cu pas” țărișoara noastră spre cele mai înalte culmi da bunăstare, fiind amenințată să fie inundată de „lapte și miere”. Cred că ar fi cazul să îmbrace celebra geacă rosie și să meargă pentru a participa la mitingurile spontane de la Parchetul general și Piața Victoriei, să ducă un mare buchet de trandafiri (dar sa nu fie roșii) ci eventual albaștri, ca d-na Koveși să nu fie cercetată în dosarul deschis. Apoi îmbracat în aceeași geacă roșie să meargă fuguța la Bruxeles, pentru a participa la „marele miting” european, mondial, de sprijinire a d-nei LC Koveși.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.