Iz de scandal între Gorghiu și Manda

Senatorul liberal Alina Gorghiu a avut un schimb de replici cu ceva iz de scandal miercuri, în plenul Senatului, cu preşedintele de şedinţă, social-democratul Claudiu Manda.
Ce a declanșat disputa între cei doi 
Urmare discuției, Gorghiu anunțat că îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în judecată,  informează agerpres.ro.  Disputa a apărut după ce senatorul liberal a criticat modificările aduse la Codul de procedură civilă.  Senatorul PSD Claudiu Manda, care a condus şedinţa, a făcut trimitere la procesul în care implicat Dan Şova, menţionând că în spaţiul public a apărut şi numele Alinei Gorghiu.

„Din spaţiul public îmi aduc aminte de un proces în care, pe de o parte, era domnul Şova şi, de cealaltă parte, era doamna Gorghiu”, a spus Manda. În replică, Gorghiu i-a cerut acestuia să-şi ceară scuze pentru „afirmaţii calomnioase”. „Să vă cereţi scuze pentru că aţi spus că am fost parte a unui proces cu domnul Şova, să o faceţi de la microfon, fie îmi rezerv dreptul să vă dau în judecată pentru minciună ordinară”, a afirmat Gorghiu, potrivit știripesurse.ro.

Claudiu Manda i-a răspuns: „Dreptul la replică a fost exercitat. Eu am spus ce am auzit în spaţiul public”.  Senatul a adoptat miercuri, în calitate de primă Cameră legislativă sesizată, propunerea de modificare a Codului de procedură penală.

 
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Iar eu am auzit in „spatiul public” ca dl Dragnea e Miliardar in Euro, din Banii publici furati!
    Eu am spus ce „am auzit in „‘spatiul pub;lic”, sper sa se sesizeze cei in Drept, din Statul de drept al PSDragnea, Cotidianul va rog sa dati postarea!

    • Da de johanis ce ai auzit? Parca avea un „fin” in Miami si ala cica avea o casa acolo…. o fi oare casa finu!ui ca prea se duce johanis des pe acolo.

    • Si noi am auzit in „spatiul public” ca penalul iohannis datoreaza statului 350.000 euro obtinuti ilegal.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.