Jenant! Ce-a mai făcut „ministrul meu”?

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, susţine că Ion Ştefan, propus ministru al dezvoltării în guvernul Orban, nu a plătit niciodată impozitul pentru casa de 1.000 de metri pătraţi şi a eludat și plata serviciilor pentru gunoi.

Potrivit lui Oprişan, Ion Ștefan a plătit gunoiul pentru o singură persoană, în timp ce în casă locuiau cinci persoane, creând un alt prejudiciu municipalităţii.

„• Nu a plătit niciodată impozit la stat pentru casa sa de 1.000 mp ceea ce îl transformă într-un evazionist care a creat un prejudiciu Municipiului Focșani de câteva zeci de mii de Euro ;
• A păcălit Municipiul Focșani și CUP Salubritate ani de zile, plătind gunoi pentru o persoană, deși în casa de 1.000 mp locuiau 5 persoane. Un alt prejudiciu de mii de Euro săvârșit de hoțomanul propus să gestioneze jumătate din bugetul României;

Iată de ce a încercat să introducă numele meu în acest scandal cel care s-a visat primar pentru o noapte. Personajul în cauză, ale cărui capacități intelectuale par să nu se ridice nici măcar la nivelul înălțimii sale, trebuie să înțeleagă că nu toți oamenii sunt hoți și nu toți vor să păcălească statul ! Poate că domnia sa așa este învățat, însă eu și familia mea plătim impozitele la timp și am convingerea că așa o fac toți oamenii responsabili!

Sunt absolut convins că scârțarii evazioniști care trec la gunoi o persoană, doar ca să plăteasca mai puțini bani, reprezintă o excepție, dar organele abilitate trebuie să ia măsurile care se impun pentru a sancționa un astfel de comportament jalnic!

La fel cum sunt convins că doar personaje iresponsabile, precum sunt cei din PNL, pot gira cu încredere și pot propune pentru funcția de ministru un hoțoman de această speță!

Am spus-o și o repet : dreptatea și adevărul vor ieși mereu la lumină, indiferent de cât de tare se chinuie unii să mușamalizeze lucrurile!”, a scris Marian Oprișan pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Ioana Radu 8485 Articole
Author

16 Comentarii

 1. Si isi imagineaza cineva ca va raspunde pentru evaziune fiscala? Gresit, pentru ca si-a cerut „scuze” si este in partidul protejat, adica ciuma portocalie! Asa ca e bun de ministru!!!!!!

 2. Ion Stefan nu are toti boii acasa. Uitati de unde s-a inspirat vis-a-vis de alarma falsa cu rucsacul care ticaie pe care vrea s-o dea la 112, pentru a intrerupe activitatea Parlamentului. Si daca biganeaua asta nu are toi boii acasa, cine ne poate asigura ca maine ca Ministru al Dezvoltarii nu aruncaare vreo Prefectura in aer ca sa salveze tara de invazia „ciumei rosii”. „La 8 decembrie 1920, Max Goldstein, Saul Osias și Leon Lichtblau, au pus la cale un atac terorist cu bombă artizanală plasată în sala Senatului României.

  Goldstein era șeful unui grup anarhist-terorist format din evrei comuniști[1][2], condus de Abraham Grinstein, șeful serviciului de terorism cu sediul la Odessa.[3]
  Se bănuia că grupul lor nu a acționat singur, ci i-a avut drept complici și pe alții, ca Alecu Constantinescu, conducătorul aripii de extremă stângă a Partidului Socialist din România, care în 1921 s-a desprins din acesta și a format Partidul Comunist din România (cu numele provizoriu de Partidul Socialist Comunist).”

 3. Ce a mai facut? Codul secret numerologic spune: bate fierul cat e cald(minciuni,santaj,profita de orice oportunitate la maxim si Liam ta legii),el e cel mai cel din toti dar echilibrul si-l distruge singur,pe baza echilibrului slab,pierde cam tot ce castiga,ori,ce ia de pe mere arunca pe pere,dar primeste de pe bipede si arunca la bipede ori in jur de nu iti vine sa crezi. Deh, se vrea lider absolut ca cotrocenistul. Acum I se poate da lovitura de gratie sa ii taie elanul acestui visator sef.

 4. Modul in care l-a recomndat dl Sica Manolina pe evazionistul de impozit pe casa si gunoi, era la superlativ, lasa impresia ca avem de-a face cu geniu cel putin.
  In realitate nu un om politic ci un gainar.
  Daca gainarii bogati se preteaza la gainarii ordinare, si de fapt raportat la banii smecherului cu lagalaga prejudiciul este destul de mare, ce sa mai vorbim de nevoiasiii care nu au dupa ce bea apa?
  Cat au jumulit Pedelistii ascunsi sub evazatii demodati ai Turcanei,s-a uitat oare ?Imprumutul imens de la FMi mers sa capitalizeze bancile straine ruinate tot de speculantii bancherimii de pe Wall Street,imprumut pulverizat pt.ca asa au vrut Matusalem Isarescu si Matorz Basescu-Petrov?Acel imprumut a insemnat rostogolirea altor dobanzi si imrpumuturi,in conditiile in care aceiasi Matusalem Manole si Basescu Petrov nu au cerut si nu au pus problema ca Ro sa fie scoasa de la „tara de risc”obligata astfel sa plateasca dobanzi uriase ? A devenit sub PDL-PNL Ro., tara dezvoltata din subdezvoltata pentru a deveni acum cand ei urla ca s-a dezechilibrat”macroeconomia”-a cui macroeconomie?Daca erau patrioti si unul si altul -de ex.Isarescu isi folosea talentul natural de tarabagiu NU impotriva Tarii sale-care este aceeia?si nu o speculau, subjugau si o serveau pleasca stapanilor Templului !Asa ca un guvern incropit cu fel de fel de mercenari, simbriasi si potlogari ce promit,mint si abia asteapta sa intoarca foia dorita,tulburata de si asa prea slabul PSD,reprezinta o cacealma politica dirijata de Cupola lui ISARESCU SI &Wall Street cu tot ce tine anticrestinesc de ei !

 5. Lasand la o parte gainaria potlogarului ne-ministru Ion Stefan, repet o intrebare fireasca: sigur e vorba de o locuinta de cca. 1.000 m.p.?!!? Constientizeaza cineva cat inseamnã 1000 de mp locuibili? (o scara de bloc cu parter si 4 etaje, cu 4 ap. pe palier!).. Nu cumva e o greseala undeva?

 6. Trimiteți tot ce știți despre acești hoți ai României.
  Sa vadă toată lumea ce guvern a pus în fruntea țării, cel care prin fraudă, și-a însușit multe case.

 7. Stefan PNL asta e un prost cu spume,preia stafeta de la Dancila PSD!Credeam ca Orban e mai inteligent in alegerea oamenilor,dar vad ca primeaza tot clientelismul/lichelismul de partid!Ionannis,atentie sa nu te faci de bafta cu doi trei cretini in guvern,nu trebuie mai multi!Repetati greseala lui Ciolos cu Pruna si Ghinea

 8. Cum se face ca, intr-o ora dupa ce a fost publicat, comentariile au inceput sa apara, bineinteles dupa ce au fost moderate? In alte cazuri, dupa articole pozitive legate de Guvernul demis, moderarea unor comentarii dureaza cateva ore? Spun asta din experienta.
  Probabil din cauza reclamelor cu Viorica Dancila ce ocupa jumatate din pagina.

 9. Ce dacă este evazionist, la pdlisti e de bine asta, doar il au sef pe primul evazionist al țării, trantorul penal Iohannis.

 10. HOTUL (opriman) STRIGA: „HOTII !”, tovarasi domni de la pesede .

 11. La suma restanta de 50 mii lei trebuiesc calculate si penalitatile incepand cu primii 1.200 lei ce trebuiau platiti Primariei de acum 20 de ani.

 12. Mare-i caciula/de ministru pentru capatana lui, precum „costumul cu un numar mai mare” !

 13. Hotii de liberali care iau de la saraci si dau la bogati striga hotii! Huuo pramatiilor cu un strain in frunte! Prin straini insine!

 14. Odata ce pentru niste venituri a platit peste 2 milioane de euroi impozite (cati ar face-o daca ar fi tzepari?), omul nu pare deloc tzepar care se uita la niste mii de lei amarati.

 15. Dar procurorii cand vor deschide un dosar penal pentru evaziune fiscala? Sau la astia, ciuma portocalie, ajunge sa-si ceara scuze, si evaziunea se sterge! Nici n-au inceput si ne arata ce corupti, ce infecti sunt!

 16. Asta-i evaziune fiscala in toata regula! Pai noi care platim impozite, de ce nu facem la fel? Si apoi spunem, scuze, am gresit si se da cu buretele de „alba lux”! Sau numai la pedelisti este valabila treaba?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.